ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 722 • DECEMBER • 25 • AA 2010 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Hoppas att ni alla har en fin jul!

Hallo? "Right behind you"... © Benjamin Antell

Radio active...

Om man blir förorenad genom radioaktiv strålning, får man omedelbart genomgå en reningsprocess genom att bli skrubbad och dushad med rent vatten en bra stund.

© Benjamin Antell

Om vi ber om förlåtelse får vi bli skrubbade och rentvättade i Jesu blod som fungerar som super-tvättmedel, eftersom det tar bort all vår synd! Det suddar ut vårt gamla liv fullständing, och vi får börja om från "0". Sendan fyller Han oss dessutom med det levande vattnet. Woohooo!

© Benjamin Antell

Många församlingar tror att Helig Ande trivs fast de försöker tygla Honom genom at ge Honom en viss tid i sina köttsliga program :-( Han får inte verka innan de ger honom tillstånd...suck.

Andra församlingar ger inte ens Helig Ande en chans. Det finns många fårskallar i vår Faders hage...

Det är verkligen dumt att försöka kontrollera Honom och anpassa Honom till sina egna program. Han bör få full frihet för att kunna fungera som Han vill.

Till sitt försvar slänger man panikslaget bilbelverser omkring sig. Man yrar om team, Han måste tala via specifika team i stället för att tala personligt via lemmarna (alla Kristna) man är så otroligt rädda för att förlora kontrollen, allt måste gå städat till, "Gud är ju en ordningens Gud".

En del tror inte ens att Helig Ande är kapabel att säga samma sak till en medlem som till deras "team". Man behandlar Honom som om Han vore mindre bemedlad.

Ordning är ett av de mest främmande orden när Helig Ande får fria tyglar :-)

Han verkar Själv se helt annorlunda på det där med ordning än vi. När Han får verka fritt då kastar Han ut alla lagom-demoner så deras morrhår ryker :-)

Halleluja!

 

P.P.S. Skriver även på Facebook (Ben Antell) och ibland till mångas fasakyrkpressen.fi

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

PS. Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Här kan du ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


Sverige, Fotograf Fred Skymbergs kontaktuppgifter:

Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : Fred9@comhem.se

USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Söderkulla, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund


Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av nu är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

Gud välsigne alla er som läser!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:

BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

 
 
 
 
Britney Spears
x