ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 710, LONDON, UK. 25 SEPTEMBER 2010

Om man inte känner Jesus och anser sig vara spirituell, då har man kontakt med onda andar och inget annat!Här i London är det många som säger sig vara spirituella...

Man bryr sig inte om Jesus och Hans budskap. Istället yrar man om Buddha, som om Budhismen skulle vara en fredlig religion... Många har släpat in Buddhaskallar i vardags-rummen, utan att fatta att de har givit den onda anden bakom Buddha auktoritet i sitt hem på detta vis. Buddha är ingen fredlig ande, han är lika ond som den onde själv.

Det finns inga fredliga religioner!Munkar av alla de slag slåss med varandra på löpande band. Man behöver ju inte göra annat än följa med nyheterna för att se att de inte har något med fred att göra!

Läste för nåt år sedan om grekiska munkar som misshandlade varandra med brandsläckare. En kort tid därefter var det blodigt slagsmål på gatorna i Tibet, bland munkar som även de misshandlade varandra allvarligt.


Religiösa "så kallade" Kristna gjorde sina korståg i gamla dagar. I dag mördar muslimer folk till höger och vänster.

Alla religioner är våldsamma!Som tur är, så har den Kristna tron inget med religion att göra. Visserligen finns det galningar som påstår att de är Kristna fast de inte har en aning om vem Jesus är eller vad Han står för.

Gud vill ha en personlig relation med oss var och en.

Jesus kallar oss Kristna för vänner! Han vill vara vår vän. Jag känner Honom till en del, vi möttes 1975 då jag sökte efter meningen med livet. Det var fantastiskt att Han tog sig tid att möta mig personligen. Detta kan Han göra med vem som helst som ärligt söker Honom!


De flesta "så kallade Kristna" på vår jord kommer aldrig att få se Himmelriket!

Man kan inte få evigt liv om man inte känner Jesus personligen. Ingen kan komma till Fadern förutom via Jesus Kristus.

Det finns mängder av präster, biskopar, diakoner och påvar i Helvetet!!!Ingen som dyrkar  österländska religioner kommer någonsin att få se Himmeriket!

Inte en enda. Tror ni mig inte kan ni fråga Helig Ande, efter att ni har välkomnat Jesus Kristus i era liv.

Gud laddade ner massor av information i min relativt tomma hjärna, då jag träffade Jesus som introducerade mig till Helig Ande och Fadern.
Därför vet jag att det jag skriver är sanningen, det är nämligen inte mina ord utan Herrens.En del dönickar tror att Gud inte kan tala till oss var och en. Om detta är fallet vore Han ju en ganska skraltig Gud... Jag samtalar med Gud varje dag, det är Han som bär mig. Även du kan få samtala med Fadern om du vill.Låt dig inte luras av den onde eller av religion!,
Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!


**************************************************

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 709, LONDON, UK. 22 SEPTEMBER 2010They Sold Their Souls for Rock N Roll

Största delen Kristna lyssnar på nedbrytande musik. En del tycker att jag är överspänd då jag talar om detta ämne, eftersom de älskar rock till och med mera än de älskar Gud.

Man kanske vill följa Gud, men bara på sina egna villkor.
Man vill inte lämna all synd bakom sig, och övertalar sig själv att det knappast är så allvarligt.

De flesta rockartister gör allt de kan i sin kamp mot Gud och allt det goda Han står för.Deras skivbolag vilka går samma linje, gör allt för att krossa Kristendomen. Det är svårt för ett band som inte är ockult på något sätt att få kontrakt med stora skivbolag.

Numera är de flesta band mer eller mindre redan på väg utför, med sina droger, sprit, sex, dödssymboler, därmed behöver skivbolagen inte berätta för dem om sitt mål, det är ju redan förstörda och som sådana kan de  även leda andra andligt blinda i fördärvet.

Tidigare förorenade jag mig själv genom att lyssna på världslig musik.

Det gör jag inte längre sedan ett antal år tillbaka. Trots att jag kände på mig att det var något som inte stämde, lyssnade jag på världslig musik nästan hela tiden.Det var då jag frågade Helig Ande om vad som stod i vägen för min andliga utveckling som Han sade "din skivsamling". Han har visat mig massor av andra saker oxo, men skivsamlingen var det första Han anmärkte på.

Med glädje brände jag upp hela högen, det handlade inte om tvång, det var en helt och hållet frivillig handling. Oj vad jag ångrade att jag inte tagit itu med mitt andliga liv på allvar tidigare, men jag var helt enkelt förblindad som de flesta andra.

Fyra år gammal började jag lyssna på musik, och ingen berättade för mig om själva musiken.Jag minns att min pappa kom in i vardagsrummet då jag lyssnade på mina favoritskivor, Harry Lime théme, Indian love call, Rock around the clock, och Wonderful Copenhagen (!) Han gick fram till skivspelaren samlade ihop skivorna, bröt sönder dem och tyngde in dem i vår gamla Högfors spis, sedan tuttade han på. Då jag frågade varför han gjorde så mumlade han något om att de inte var bra, men någon förklaring fick jag inte. Blev även en smula ledsen att se musiken gå upp i rök.

Med andra ord vet jag fortfarande inte av vilken orsak han brände upp skivorna.
Jag kan bara säga varför jag på "senare" år brände upp mina.

Då jag blev frälst gjorde jag mig faktiskt (även då) av med mina skivor, men jag hade inte riktigt på klart hur pass skadliga de var för mig.

Jag var ju bara en baby Kristen då.  När man inte känner Helig Ande ordentligt står man på en lägre nivå rent andligt sett. Har lärt mig massor sedan dess. Medan åren gick blev jag andligen en smula avtrubbad, och började köpa en del skivor igen, utan att fatta att de flesta som jag köpte var inspelade av satanister som bland annat dyrkade Aleister Crowley.

Det är otroligt vanligt att artister dyrkar den onde och beundrar den homosexuelle pedofilen, satanisten Aleister Crowley.

Hade ingen aning om att Crowley fanns med på  the Beatles, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Jag visste inte ens vem Crowley var då
Sgt. Pepper's LPn kom ut. Inte heller visste jag att the Beatles i sista minuten tog bort Hitler.! jag har sett fotot från sessionen på bild. Tänk att the Beatles beundrade Hitler,  Lennon var ju jude och även Ringo  är det.

Beatlarna låtsades stå för kärlek med mera, detta går ju inte alls ihop med deras manipulativa sett att göra låtar.

George Harrison berättade i en intervju hur han med sången My Sweet Lord ville lura Kristna att prisa den indiske avguden Krishna, genom att först sjunga Halleluja och så smyga in Hare Krishna när alla trallade med.

Lika lömsk var John Lennon i låten revolution, But when you talk about destruction Don't you know that you can count me out...IN! Först sjöng han OUT och lade sedan snabbt in ett IN.

Imagine
är en annan satanisk song som Lennon sade sig linda in i honung så att massorna  lättare skulle ta den till sig. Den har ju en väldigt söt melodi...

Inte visste jag heller att Led Zeppelin gänget, Rolling Stones och även Sting dyrkade
Aleister Crowley och den onde själv. Visserligen har jag länge vetat att Rolling Stones var satanister, de har ju till och med sånger som prisar honom och orsakar mycket våld vid koncerter.

Jag hade ingen aning om att Jimi Hedrix, Santana, Jim Morrison och många andras andar manifesterade sig på scen. Många tror att det bara handlar om show, men det är mycket mera än så.


Personligen är jag en smula sur på alla satanistband som har lurat mig att köpa deras skivor genom tiderna.

Tidigare trodde jag inte ens att det fanns många satanister, bland kändisarna, men sedan jag har lyssnat igenom mängder av intervjuer har bilden klarnat. De medger ju själva att de faktist dyrkar den onde.

Jag skriver inte om rykten, det jag skriver om har jag verkligen forskat i under många års tid.

Det är många som bara gissar hit och dit, det var till och med en kille på kyrkpressen.fi som använde Wikipedia i stället för Bibeln när han skulle bevisa att han visste mer än mig... Har ingen orsak att kivas om vem som har rätt eller fel, men jag har väldigt många olika referenser på det jag skriver om.

car

Tänk att det finns folk som säljer sin själ för ett kort liv i snus och dus på Jorden.

Tycker personligen att det nästan är ofattbart. Antagligen är killarna och tjejerna  förblindade genom sin övernaturliga kärlek till pengar och berömmelse.

Hur snabbt man växer andligt sett beror ju mycket på hur villig man är, och hur pass lydig.

En del vill gärna behålla en del synd i sina liv trots att de är Kristna... Detta är förkastligt, och resulttet blir att de får gå omkring med sina andliga, stinkande blöjor i all evighet.

Det är synd att en del inte fattar hur fantastiskt livet blir då man lämnar blöjstadiet, hänger sina egna intressen på korset och får gå vidare med Gud.


Om ni orkar, kan ni leta upp följande länk på youtube:
"They Sold Their Souls for Rock N Roll"
Den är många timmar lång, och faktiskt väldigt saklig.Låt dig inte luras av den onde eller av religion!,
Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

**************************************************

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 708, LONDON, UK. 19 SEPTEMBER 2010Kom just hem från ett fint och öronbedavande möte i AIRS, Luton.

Vilken otrolig inlevelse och vilket ljudtryck, har aldrig hört nåt liknande i Norden. Kul är det, bra möten och dessutom får man nykokta munkar och salta jordnötter med läsk efteråt. Människorna är väldigt trevliga och vänliga.

Folk här kan verkligen visa sin glädje i Herren!Kommer verkligen att sakna England och mina nya bröder och systrar då jag kommer hem. Man håller igång i minst 4 timmar, med mycket musik, vittnesbörd och sång.Det är alltid flere som delar olika sånger förutom kören med sin energiska unga trummis. Han slår på trummorna så att träflisorna flyger, fullt ös med andra ord och inga gnällspikar sitter och klagar över volymen...skönt! Har faktisk inte hört någon klaga om någonting.

Vi behöver definitivt bli mera frimodiga i Finland.

Låt dig inte luras av den onde eller av religion!,
Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

**************************************************
ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 707, LONDON, UK. 17 SEPTEMBER 2010

Påven yrar omkring i England och Scottland,Påven är här och marknadsför Vatikanen. Jättekonstigt hur folk dyrkar honom. Undrar om han ens är frälst, vore intressant att veta...

Vi har en tendens att ställa alla möjliga gubbar och gummor på piedestaler. Förr eller senare halkar de flesta ner. Ingen är ju perfekt, den dåre som tror att han är det, har inte alla russinen i fruktkakan.

Vi borde fästa våra ögon på Jesus i stället.

Gud vill ju att vi kommer direkt till Honom. Han har alltid kiosken öppen, Han behöver ingen rökpaus, Han är ju inte beroende av klockan. Han uppfann ju evigheten!


Mamma, vad fint de sjunger i svarta kyrkor här i London!

Spelade en egen låt efter min predikan igår, gänget hängde på utan vidare, på deras eget sätt. Det lät verkligen härligt för en stel finsk pinne som jag. Personligen klarade jag inte av att klappa deras rhythmer och sjunga samtidigt de första veckorna, kände mig som en baby.

Det är bra att vara här, man blir en smula frimodigare för var dag som går.Gud tog ju som bekant bort min blyghet för ett antal år sedan, då jag bad honom göra det. Vilken dåre jag har varit som inte fattade att be om sådant tidigare...duh.

Det känns skönt att se folk be och prisa Herren utan förbehåll, som de gör här. De ropar till Gud och ingen för i nerverna för det he he.

Glädjen här är väldigt stor. De skrattar så de praktiskt taget trillar av stolarna när de samtalar normalt. Detkommer dock att tag ett tag för Gud att klämma mig ur tuben efter alla år i den Österbottninska kyldisken :-)


Låt dig inte luras av den onde eller av religion!,
Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxXXXXX

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 706, LONDON, UK. 15 SEPTEMBER 2010
Om alla Kristna i Finland skulle be för vårt land, så skulle Finland bli det coolaste landet i världen!

Så säger Gud i sitt ord, Han lovar att hela landet om vi ställer upp. Som läget är nu, mår Finland väldigt dåligt. Ett par större företag går bra (som vanligt) men väldigt många är arbetslösa, folk är till och med utan bostäder.

Vi har de flesta självmorden i Europa, folk mår helt enkelt... ursäkta uttrycket skit-dåligt. Folk är deprimerade och fattar inte att Jesus endast befinner sig på en böns avstånd!Rasismen florerar, man behandlar invandrarna väldigt dåligt, till och med finansds-svenskar får uppleva hatet, trots att vi  är lika mycket finländare som alla andra.

Att finsktalande finnar ofta hatar oss beror ju på att de inte kan Finlands historia. De får ju inte lära sig den i skolan ens, vilken skam på torra land!

Vi behöver verkligen ett uppvaknande även i Finland.


Vid vulkanens rand...
Var finns egentligen den där kärleken som Jesus talar om att alla Kristna borde bära på? Det är ju tack vare den som de ännu icke troende skall börja tro, när de ser hur vi älskar varandra... Så står det i Bibeln.

Om inte gärningar finns bakom den så kallade kärleken vi talar om, då är den ju lika litet värd som en orensad mört. Att säga att man älskar utan att backa upp det med handlig är bara nonsens.

Man kan be Gud om vad som helst!

Han svara för det mesta på mina böner. Jag ber inte om miljoner euros, Rolls Roysar och annat dumt, bara om bensinpengar och dylik, då jag skall åka och be för folk.

Om man vill växa andligt sett och ber om hjälp, får man garanterat hjälp.Gud har svarat på massor av sådana böner, trots att jag vanligtvis ber korta böner. En del tror ju att det är längden på bönen som får saker att hända medan andra tror att det är volymen, därför skriker en del som om kalsongerna brann när de ber.

Gud är inte döv, Han lyssnar till våra hjärtan. Vill du skrika, go ahead, make my day, men det är onödigt.

Gud är alltid på standby, det är bara att öppna munnen och be i Jesu namn.

Låt dig inte luras av den onde eller av religion!,
Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 705, LONDON, UK. 14 SEPTEMBER 2010

Tungotal igen...Tittade på en dålig predikan av en normalt intelligent predikant på God TV.

Han försökte förklara vad tungotal är, han misslyckades totalt! Han påstod att tungotal bara är för personlig uppbyggelse och att det bör alltid tolkas så att alla förstår vad som säges.

Detta är helt FEL!

Det han snackade om var egentligen om att profetera i tungor, vilket ju är något helt och hållet annat än bön i tungor!
Det finns ingen orsak att tolka bön i tungor som bes till exempel vid förbön. Sådant tungotal skrämmer onda andar på flykten. Det kan även få folk att trilla omkull av Guds kraft, vissa ord är så otroligt starka.

När jag ber i tungor märker jag att mina ord blir fyllda med himmelsk kraft.

En del blir till och med helade under bön i tungor.
Dessutom är det Helig Ande som manar mig att be i tungor. Har av erfarenhet lärt mig att lyda Honom.

Lydnad är nyckeln till andlig seger!

OOO

Från det ena till det andra...Det är verkligen kul att vara i England ett tag.

Här har folk färre spända mössor (tiukkaat pipot) än folk i Finland. De har färre korkade bestämmelser om allt möjligt.

Man lever mera naturligt och praktiskt, friare med andra ord.
Och man får parkera bilar i vilken riktning som helst, praktiskt till max.

Man ger även varandra mycket omtanke i trafiken, man är 100% artigare i trafiken än i Finland.


Jag skulle vilja påstå att Vasa är ett helvete i trafiken. Tidigare stannade jag för fotgängare vid övergångställen och dylikt.

Det vågar jag inte göra längre eftersom vasabilister ofta kör om folk som stannat för fotgängare, många har haft nära döden upplevelse på övergångstälen i Vasa.
Flere gånger har folk varit nära att bli överkörda på övergångsställen, då jag tidigare stannade för dem och blev omkörd!

Enligt Tekniikan Maailma (Teknikens Värld) har Vasa Finlands sämsta bilister...

Jag minns även med fasta mitt första år i Vasatrafiken 1980 efter att jag flyttat tillbaka från Stockholm.Folk försökte med flit köra på mig cirka en gång i veckan! Jag var inte van med detta agressiva beteende och körde med hjärtat i halsgropen, eftersom man även i Sverige har en mycket bättre trafikkultur.
I Finland kör man tydligen GÄRNA på om man har förkörsrätt, man struntar totalt i andra...Dessutom är engelsmän inte lika religiösa, det känns verkligen avslappnat och skönt att vara här. Man försöker inte blidka Gud genom olika ritualer och duktighet...look what I can do, typ.

Nu tycker säkert en del att jag borde stanna här, men av någon konstig anledning vill Gud att jag skall bo i Finland, (Han sade det då jag tänkte flytta till Trinidad för ett antal år sedan) sorry guys :-)

Det är viktigast att man lyder Herren, så ni får väl försöka att stå ut med mig :-)

Ojdå!

En vän till mig i Österbotten, Finland, blev i en bönecell tillsagd att alla kanske inte tycker om att lyssna på dennes andliga upplevelser...

Sådant häver man ju bara ur sig om man är avundsjuk. Har man sådana känslor borde man verkligen söka Gud mer och rensa ut eländet.

Gud vill ju att vi skall dela en hel del av det som Han låter oss få b, så att även andra skall bli inspirerade. Blir man sur för att någon annat har andliga upplevelser, då är man i  väldigt dåligt skick!Vi måste lära oss att älska varandra!!!

Vi skall ju glädjas över varandras framsteg, vi kämpar ju för samma mål, för samma Herre eller hur???


Låt dig inte luras av den onde eller av religion!,
Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 704, LONDON, UK. 13 SEPTEMBER 2010


Gud älskar alla människor, oavsett vilka misstag vi har gjort!Trots att han hatar synd och syndare, vill han ändå ge alla som ångrar sig, en chans att börja om från början.

Det är aldrig för sent att böra om från början!Gud är kärleken, Han älskar dig så mycket att det värker i Hans bröstkorg!

Så är det faktiskt, jag har fått känna på en del av Guds smärta och det är inte litet. Om du ändå fattade hur mycket Han älskar dig, då skulle du vända om på en gång!

Om vi menar allvar, är Gud alltid berädd att börja om från början med oss, oavsett vad vi har gjort! Han är kärleken, därför förlåter Han oss gång på gång!


Wohooo!, Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!


00000000000000000000000000000000000000000000000000

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 703, LONDON, UK. 4 SEPTEMBER 2010Hawking, en av Englands ledande veteskapsmän, påstod härom dagen i The Times, att Gud inte har skapat världen...

Tänka att en man utan någon som helst andlig insikt får skriva sådan smörja i The Times, pinsamt...

Hawking som lyfts till skyarna i England, har en ytterst begränsad hjärna, beroende på att han tydligen inte har något andligt liv över uvudtaget.

Ifall han hade samtalat med Jesus, hade Jesus avslöjat sig själv för honom. Det gör Jesus alltid när någon söker Honom av hela sitt hjärta.

För en del kommer Jesus som en plötslig överaskning medan andra måste söka Honom ett tag. Varför det är så vet ingen, men ALLA kan få möta Jesus personligen livs levande!


Stora ord...

Precis som Dawkins är Hawking fångad av logikens ande.

Denna ande begränsar killens intellekt till max, när det gäller andliga ting. Ifall Hawking skulle träffa Jesus nu, skulle han vara en baby i flere år när det gäller det andliga!Hawking ör INTE kvalifierad att uttala sig om andliga ting.

Hans hemkokta teorier om vem som har skapat Jorden är helt och hållet betydelselösa. Precis som Dawkins är killen är en total NOLLA när det gäller det andliga området.

Det kan ta ett bra tag att växa till och lära sig känna Jesus personligen...

När man väl har lärt känna Honom, då vill man lägga av med allt som Helig Ande kärleksfullt manar en till att lägga ner.

Det är mycket som kan bromsa upp ens andliga utveckling.

Innan vi träffade Jesus levde vi ju i synd, och trots att vi har blivit frälsta från synden, får vi ibland ta konsekvenser av våra tidigare misstag. Som tur är kan vi rensa hela vår ryggsäck med Helig Andes hjälp!


När vi har blivit frälsta och förlåtna lever vi ej längre i synd!Tack vare Jesu nåd är vi fria och förlåtna, vilken synd det vara må. Wohooo! Det är häftigt att leva för Jesus och följa de råd man får av Helig Ande.

Tack vare Jesus är vi helt syndfria!


Wohooo!, Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen på allvar ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!


00000000000000000000000000000000000000000000000000

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 702, LONDON, UK. 3 SEPTEMBER 2010Älska eller hata?

Tycker Bibeln är väldigt tydlig angående lärlek. Vi kan inte bara älska de som vi gillar! Om vi inte lär oss (med Guds hjälp om inte annat) att älska alla människor, är vår evighet i stor fara.

Tror inte att Gud släpper in människor som inte kan älska andra. Varför tror jag det? Jo, helt enkelt därför att kärleken  till och med uppfyller Lagen.

Om du har något emot någon annan, gör upp med dem ASAP (så fort som möjligt), så att du inte förlorar din krona.

Det löns alltid att förlåta som fort som möjligt, så att såren inte blir så djupa, och mörkret inte så mörkt.

DarknessOrsaken till att det finns så mycket mörker i världen är egentligen de Kristnas fel!

Gud uppmanar oss att be för våra städer och länder. Om vi gör det, har Han lovat att hela dem! Han vill att alla Kristna skall axla ansvar och börja be på allvar. Gud orkar inte med slöfockar :-)


Wohooo!, Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!Alla foton © Benjamin Antell, London 2010.