ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 729 • © MARS • 24 • AA 2011 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Folk är oroliga över naturkatastrofer som händer all oftare.

Gud har varnat oss för det som skall komma, det är ingen överaskning.

Markus 13 När ni får höra stridslarm och rykten om krig, bli då inte förskräckta. Sådant måste komma, men därmed har slutet ännu inte kommit. Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike. Det skall bli jordbävningar på många platser, och det skall uppstå hungersnöd. Detta är början på 'födslovåndorna'.

I vers 33-37 varnas vi att inte SOVA:

Var på er vakt och håll er vakna, ty ni vet inte när tiden är inne. Det är som när en man reste bort. Han lämnade sitt hus och gav sina tjänare i uppdrag att sköta var och en sin uppgift. Portvakten befallde han att vara vaksam. Vaka därför! Ni vet inte när husets herre kommer, om det sker på kvällen eller vid midnatt eller på efternatten eller på morgonen. Vaka, så att han inte plötsligt kommer och finner att ni sover. Vad jag säger till er, det säger jag till alla: Vaka!"

Det är viktigt att vi fortsätter att göra Guds vilja tills Han kommer tillbaka. Vi kan inte sitta och snarka.

Därför, mina älskade, liksom ni alltid har varit lydiga, så arbeta med fruktan och bävan på er frälsning... Amen, amen säger jag er: Den som bevarar mitt ord skall aldrig någonsin se döden." Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig och rädda dig ur prövningens stund, som skall komma över hela världen och sätta dess invånare på prov.

Vi behöver inte oroa oss för någonting alls!

Nöj er med vad ni har. Gud har själv sagt: Jag skall aldrig lämna dig eller överge dig.

FOTO © Benjamin Antell

En del oroar sig över ekonomin, även troende människor är fångna i pengaguden Mammons nät. En orsak till oron är den att den onde har byggt strukturer över oss bland annat i form av tankefoster som gör att vi litar på logiken mer än Gud!

När vi läser dagstidningar och tittar på nyheterna grips många av världens fasor som inte har något med oss Kristna att göra!

En del inte håller inte med mig men för mig är det i alla fall så att jag inte bryr mig ett skvatt om larmen. Gud ger mig en inre trygghet som inte ens Helvetets portar har någon makt över.

Portarna är stället där den onde och hans hejdukar smider sina planer (tidigare satt man och formade sina strategier och lagar vid stadsportarna, de var viktiga mötesplatser).

Det var detta Jesus talade om:

FOTO © Benjamin Antell

Jag säger dig: Du är Petrus (Petrus betyder klippa), och på denna klippa skall jag bygga min församling, och helvetets portar skall inte få makt över den.

Det är viktigt att vi kommer ihåg att logik inte betyder någonting i den andliga sfären, som de som känner Kristus är en del av! Vi är redan i Himmelriket parallellt samtidigt som vi är på jorden i kroppslig form.

Efesierbrevet 2:4-6 Men Gud som är rik på barmhärtighet har älskat oss med så stor kärlek, också när vi ännu var döda genom våra överträdelser, att han har gjort oss levande tillsammans med Kristus. Av nåd är ni frälsta.  Ja, han har uppväckt oss med honom och satt oss med honom i den himmelska världen, i Kristus Jesus överträdelser och synder.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Nertill på sidan finns en enkel bön om du vill möta Jesus NU!


Mina videos finns på: http://www.youtube.com/thalonen

P.P.S. Skriver även på Facebook (Ben Antell).

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

PS. Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Här kan du ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


Sverige, Fotograf Fred Skymbergs kontaktuppgifter:

Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : Fred9@comhem.se

USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Söderkulla, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund


Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

Gud välsigne alla er som läser!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:

BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

© Benjamin Antell 2011.

Enligt copyright-lagen får texterna och bilderna endast kopieras med tillstånd. Fråga mig om du vill kopiera någonting :-)

 
 
 
 
Britney Spears
x