ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 746 • Jan • 04 • 2013 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Om du älskar dina barn, släpp inte in Kalle Anka och andra "världsliga" serietidningar eller TV serier i ditt hem!

Det är en fyrabarnspappa som skriver detta, själv ett tidigare gundlurat offer för den otroligt manipulativa och bedrövliga, världsliga underhållningen. Som liten fick även jag läsa dessa, till synes gulliga men förbannade serietidningar. Själv hade jag turen att inte ryckas med helt och hållet av dessa serier, men då jag kom upp i tonåren och vidriga TV-serier som "Taxi" och andra där man retades stup i kvarten på ett "tokroligt sätt" rycktes jag med. I och med denna "nya" typ av humor blev jag en ganska jobbig person (för en del) har inte blivit helt fri från denna humor ännu fast jag nu är en 58-årig rockande fossil. Många brottas med mindervärdighetskomplex, förkastelse och dylikt och denna sortens "mörkare" humor är väldigt tung för dessa människor, eftersom de i sitt tillstånd inte förstår att det faktiskt bara handlar om sjuk humor.

Förkastelse


Detta problem är något som många drabbas av i ungdomen, kanske speciellt de som blivit bort-adopterade. Barn tror tyvärr alltid att det är deras fel om föräldrar skiljer sig eller lämnar bort dem. Man känner sig åsidosatt eller ratad och börjar ofta grubbla över hur man skall kunna få uppmärksamhet. Även barn som av andra orsaker har blivit åsidosatta i familjen kan lida av liknande åkommor. Mycket av detta händer på en mera sublim nivå, de som lider av förkastelse fattar ofta inte vad som pågår i deras liv. Allt man säger till en sådan person går igenom deras filter av osäkerhet, förkastelse och det mesta tolkas negativt, vilket resulterar i massiva missförstånd.

En människa med svår förkastelse fattar nästan ingenting som folk säger, eftersom de hela tiden är 100% på defensiven. Det är mycket svårt att umgås med dessa människor. En del personer med dessa problem är även psykopater, vilket gör deras liv till ett rent helvete i många fall. Om en psykopat vill ha dig som vän och du inte visar intresse, då försöker han eller hon göra allt för att du inte skall få ha några vänner alls! De gör då allt för att isolera dig från dina vänner. En del blir så vansinnigt arga eller illvilliga att de lägger ner nästan hela sin fritid på att kontakta dina vänner och bekanta, i hopp om att vända dem emot dig. De sprider förtal och lögner i hopp om att isolera dig. Psykopater är ytterst manipulativa och de lyckas ofta övertala svaga eller "enkla" människor att hålla med dem. En psykopat kan vanligtvis inte känna någon empati, men de talar ofta "som om" de älskar människor, de vet mycket väl vilka "knappar" de skall trycka på. En märklig sak angående psykopater är att de effektivt dras till varandra vilket ofta förvärrar deras tillstånd på grund av medhåll i förvirringen.

Carlos Santana


Ett exempel: Detta hände bland annat en känd gitarrist Carlos Santana som var lärjunge till Sri Chinmoy, en kundalini yogi i USA. Chinmoy var en typisk psykopat, efter att Santana brutit kontakten med honom, ringde Chinmoy till Santanas vänner och uppmanade dem alla att bryta kontakten med honom.

Tyvärr visste jag ingenting om förkastelse innan jag började be för folk på allvar för cirka 10 år sedan. Ingen hade talat med mig om detta problem, så jag skojade fortfarande med folk som inte fattade någonting och trodde i sitt "tillstånd" att jag i stället var elak.

Nu vet jag mycket mera om hur människor fungerar (i verkligheten) än då jag studerade dravel som socialpsykologi och psykiatri på min fritid på 70-talet. Känner dock att jag personligen fortfarande bär på skador av den massiva programmering som jag har utsattes för via massmedia tidigare (filmer, litteratur, tidningar med mera). Även mitt skapande (inom reklam) blev bitvis färgat av medias programmering, har dock lyckats undvika den nästan helt i konsten, eftersom konsten (för mig) inte har något alls med kommercialism att göra. Har ej längre varken TV eller dagstidningar, vilken befrielse det har varit att slippa nyheterna, reklamen, dravlet, det finns inget som jag saknar, förutom någon bra film ibland om natten, men var skall man hitta en bra film i dagens läge???

Eftersom förkastelse i grunden är av andlig karaktär, kan man faktiskt bli helt befriad från den genom förbön. Det är viktigt att man inser att man bör vara sig själv och inte imitera andra i hopp om att bli accepterad.

"Det är viktigt att du förstår att Gud älskar dig och om Han älskar dig, då spelar det ju ingen som helst roll vad folk tycker och tänker om dig".

Det är även viktigt att förstå att de flesta runt omkring dig tänker mest på sig själva. Det är så vi människor är funtade, speciellt om vi inte känner Gud personligen. Det är bara genom Hans ögon som vi lägger märke till andra och glömmer vårt ego. Låt ingen bitterhet gro i ditt liv, förlåt alla annars kan du dra på dig sjukdomar på kuppen. I min tjänst som förebedjare har jag lagt märke till att reuma är en mycket vanligt förekommande sjukdom hos bittra människor som även ofta lever i det förgångna. Den som lever i det förgångna kan inte gå framåt eller växa! Om vi inte kan förlåta andra, hur skall då vår himmelske Fader kunna förlåta oss?

Målet med tecknade serier?


Vad är det som satan vill med sina serier? Det verkar som om hans största plan är att så rebelliskhet i våra barn! Varför? Helt enkelt därför att rebelliskhetens ande är en dörrvakt. Så fort ockupanten har flyttat in, öppnar han dörren för andra andar som kan förvärra situationen, till exempel Hat, Olydnad, Hämnd och så vidare. Skriver dem med stor bokstav eftersom det handlar om personligheter... Alla andar är personligheter, med egna viljor och uppdrag.

Hämnd!


En mycket stark ande som förekommer i nästan all världslig underhållning är Hämnd! Hämndens budskap finner vi i nästan alla filmer, till exempel i Clint Eastwood, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Sean Connery, Humphrey Bogart, Marlon Brando, Lee Van Cleef, Jackie Chan, David Carradine, Lee Marvin, Roger Moore, Chuck Norris, Charlton Heston, Dennis Hopper, Bruce Lee, Gene Hackman, Brandon Lee, Russell Crowe, Tom Cruise, Harrison Ford, Mel Gibson, Dolph Lundgren, Liam Neeson, Steven Segal, Wesley Snipes, The Rock, Vin Diesel och Charles Bronsons filmer. Naturligvis finns samma budskap i de flesta filmer, men dessa män har medverkat i otaligt starka vendetta filmer, där man mördar folk till höger och vänster. Det är lätt att veta att satan står bakom denna underhållning eftersom den är den EXAKTA motsatsen till Guds budskap om FÖRLÅTELSE! Den onde vänder ju allting bak och fram eller upp och ner.

Tänk om!


Tänk om barnen fick lära sig att känna Gud, Jesus och Helig Ande i unga år, då skulle de inte spendera en sekund framför televisionen eller i serietidningar! Då skulle de i stället ha fantastiska äventyr med Helig Ande och använda Hans kraft i stället, hela sina sjuka vänner med mera.

En riktigt ond och olycklig musiker


Inom populärmusiken finns en kille som gå rännu längre och uppmanar barn och tonåringar att mörda sina föräldrar och begå självmord! Denna satanistpräst från "church of satan" i San Francisco heter Marilyn Manso. Tänk att en man som denna får fortsätta att ge ut musik i dagen samhälle. En hel del Kristna ungdomar lyssnar även på denna mans dårskap som kommer direkt från helvetets portar. Hur skall dessa ungdomar kunna växa till andligen? Svar: Det kommer de inte att göra, detta är ju satans manipulativa plan.

Tyvärr känner jag troende ungdomar som är fängslade av metal-musik och annat, precis som narkomaner är fångade av droger. De kan helt enkelt inte slita sig loss, fast de innerst inne vet att musiken är destruktiv.

Vem var frimuraren Walt Disney?


Antagligen var han en lyckosökare, som så många andra. Disney var dock en pervers sådan. Gud har visat honom med brinnande ögon, tung make-up bland tungt berusade homosexuella på sin Club 33.

Vilket är budskapet i Disney serierna?


Om vi tar Snövit till exempel så var hon en ung flicka som var sambo med ett gäng gamla dvärgar i skogen... En märklig kombination eller hur?

Kalle Anka


Kalle Anka är ogift och hans flickvän har egentligen två killar, Avundsjuke Kalle och en rik mallig knös som heter Alexander. Kajsa är väldigt begeistrad över Alexanders pengar och lyx samtidigt som hon retas en hel del med Kalle. Sedan har vi tre brorssöner Knatte, Fnatte och Tjatte som bor hos Kalle. Egentligen blev dessa tre vilda knattar förkastade av Kalles syster Della Duck (i begynnelsen kallad Dumbella, ett hopkok av orden "dum och vacker"), som hon heter på engelska. Knattarna som ibland i misstag har varit fyra (den fjärde hette Phooey Duck), hämtades aldrig hem efter att de skulle bo hos Kalle en dag, utan de lämnades åt sitt öde. Inget uppbyggligt familje-cenario direkt. Den onde försöker förvilla barnen genom dessa serier att se onormala förhållanden som normala.

Det är väldigt motbjudande för mig att gå igenom dessa serier nu när jag vet vad de står för och när jag i min ungdom aningslöst läste dem hade jag ingen aning om vad jag "egentligen" läste.

Lejonkungen


Lejonkungen och många andra av Disneys serier är sprängfylld med porranspelningar, antagligen för att producenten var homosexuell. De har ju en stående agenda att göra det oacceptabla acceptabelt. I en scen i Aladdin hör en röst säga "good children take off their clothes", vilket betyder "duktiga barn tar av sig kläderna"...en helt lösryckt fras som sublimt dyker upp i filmen utan sammanhang. På omslaget till Askungen har man en stor guldförgylld penis, sublimt infälld i slottet på omslaget. Man vill vänja småbarn att se dessa bilder i fel sammanhang. Detta kallas för "sublim programmering", den används i alla filmer som är producerade av de stora filmbolagen som ägs av frimurare och teosofer. Sublim programmering användes även dagligen i populärmusiken, datorspel, övrig litteratur och inom reklamen för att man skall lura folk till impulsköp.

Harry Potter


Dessa böcker är speciellt sataniska eftersom de är dikterade av andar till författarinna som lömskt kallar sig Kristen katolik. En del tror allt som denna manipulativa mångmiljonär säger. De som känner Herren vet dock att hon egenligen är ett medium för satan, en vanlig häxa med andra ord. Dessa böcker har en enorm andlig negativ kraft att förstöra barns liv helt och hållet, därför är det med stor sorg jag ser aningslösa barn och föräldrar släpa hem dessa förbannade böcker. Harry Potterböckerna kommer att leda många till självmord med tiden, medan andra får alla möjliga problem som till exempel, rädsla, dålig koncentration, sängvätning, sömnproblem, ångest med mera. En del kommer att dras in i det ockulta och därmed även börja knarka. Narkotikan förhöjer nämligen upplevelserna med de onda andarna, vars mål är att ta ditt liv, eller att få dig att ta det själv, eftersom de då vet att du är evigt förlorad precis som de själva.

Automatisk skrift...


Många ockulta böcker som till exempel massmördaren och satanisten Aleister Crowleys böcker har skrivits med "automatisk skrift" som är ungefär detsamma som "vandrande glaset" som julkalendern i SVT har gjort reklam för 2012. Stackars barn som har lurats att ge satan lillfingret genom dessa ockulta "lekar".

Automatisk skrift användes även av många ockulta rockartister och manusförfattare.

PS. Gå inte och se THE HOBBIT och annat ockult, man mår inte bra av att se sådana filmer!!!

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben


Mellan raderna...

Ben kommer att resa en hel del internationellt och hålla förbönsmöten 2013. Tre nya (färdigskrivna) böcker på svenska kommer förmodligen ut i år plus en på engelska som är under arbete. Bens böcker översättes som bäst till engelska, spanska och snart till hindi.

Även ett par CD skivor är under arbete.

Nya förbönsmöten kommer att hållas i Vasa, Finland så småningom. Gud älskar vasaborna :-)


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 745 • Jan • 02 • 2013 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Hufvudstadsbladet 23 december 2012

(uppdaterad med svar till Johanna, längst ner...)

Fick ett gammalt nr. av HB och blev genast påmind om varför jag inte längre prenumererar eller läster "världens" tidningar. Man intervjuar bland annat överläkaren på Terhohemmet, ett så kallat terminalvårdshem typ..."you can check in, but you can't check out"... En sista hållplats för döende människor. Det är verkligen synd att man har en cynisk ateist som chef på en sådan inrättning, en riktig glädjedödare. Han säger:

"Livet har ingen mening. Vi bara lever här, men det finns ingen speciell uppgift som vi är här för att fylla"...

Detta är ett rent sataniskt uttalande, en lögn från helvetets portar. (satan och hans soldater har dragit upp sina riktlinjer vid helvetets portar, precis som man i gamla tider drog upp planer vid stadsportarna i vissa länder) Tänk att en depressiv människa som denna överläkare får sprida sitt gift över de döende, som ofta dessutom ofta har dödsångest.

Bara för att denna man själv inte har något andligt liv eller andlig insikt, har han mage att uttala sig i frågor som han är fullständigt inkompetent i! Han borde skämmas. Men tomma tunnor skramlar ju som sagt mest... Dessutom advokerar han för dödshjälp och har även skrivit en helvetisk bok om just denna, synd mot allt skapat.

Helig Ande har undervisat mig i mycket sedan jag mötte Honom för första gången 1975. Egentligen borde alla veta detta men på grund av det ruttna samhälle vi lever i döljs sanningen ofta. Alla människor på vår jord har en personlig kallelse av Gud! Den läggs ner i oss redan vid befruktnings- ögonblicket! (vetenskapsmännen har blivit varse om ett ljus som blixtrar till vid befruktningen, men de har naturligvis ingen aning om vad det betyder) Vi har kommit ifrån Gud och vi återvänder till Gud efter vår korta vandring på jorden. Vi är alla andevarelser som aldrig kan dö!!! Precis som Gud, Jesus Helig Ande och alla änglar, demoner och orena andar kommer vi att leva för evigt, frågan är bara VAR?

Vi kan inte smita undan genom att vi tar vårt liv, detta är fullständigt omöjligt.

Överläkaren rekommenderar i sin klumpiga okunskap eutanasi (dödshjälp) som den bästa lösningen, om inga bra alternativ finns. Så länge vi lever finns det alltid hopp! Gud finns på riktigt, det är idioti att antaga någonting annat utan att verkligen ta reda på, hur det ligger till. Varför chansa på att livet är meningslöst, när du verkligen KAN ta reda på HUR det förhåller sig?

Min Gudsrelation bygger inte på någon "teori" eller något mystiskt "hopp".

Jag behöver ingen "tro" för att följa Jesus, jag har ju mött Honom på riktigt. Jesus är ingen fantasifigur, Han har personligen dykt upp vid flera tillfällen i mitt liv. Tror inte att detta är speciellt ovanligt, det är säkert väldigt många som har fått träffa Honom. Även du kan få uppleva Hans närhet om du bjuder in Honom i ditt liv. Han verkar med övernaturlig kraft genom de som litar på Honom och använder den auktoritet som Han har givit alla Kristna.

Tyvärr har HB även intervjuat en präst som inte känner Gud. Han är en sökare, men man märker snabbt att han inte har någon aning om vem Gud är. Han påstår:

"Livets mening är det som är här och nu. Meningen är att försöka göra det goda under den tid vi är här".

Detta stämmer inget vidare, detta är en ytlig humanistisk tanke. Killen har missat poängen helt och hållet, som de flesta "religiösa" (de som eventuellt kallar sig Kristna utan att känna Gud). Guds vilja är det vi bör göra här på jorden och inget annat!!! Men vi kan aldrig får reda på Guds vilja om vi inte blir andedöpta. I lutherska kyrkan lär man falskt ut att spädbarn blir döpta i Helig Ande vid babydopet. Detta är åter en lögn från helvetets portar. För det första finns inget belägg för babydop i bibeln, inte ett enda! Den som påstår något sådant har en skruv lös, eller två...

Helig Ande är den person som verkar på jorden genom de som helgar sina liv och tar Jesu befallningar på allvar. En helgad människa är en som tar Jesu ord och Bibeln på allvar, lämnar de jordiska intressen för ett spännande liv med Gud i stället. Tyvärr kan även "före detta Kristna" missbruka Andens gåvor, eftersom Gud aldrig tar tillbaka sina gåvor. Därför är det viktigt att vi inte enbart fokuserar på "gåvorna". De som kallar sig Kristna måste även leva som Bibeln lär, annars är de bara hycklare, sådana kommer inte att få se himmelriket, efterom inget orent någonsin kommer in där!

Ett stort hinder för många är "världslig underhållning i alla former", den är skapad till att hjärntvätta oss och avtrubba våra andliga sinnen.

Ett exempel: Samtliga filmer som folk tittar på har samma budskap: "HÄMD". Varför? Helt enkelt för att "förlåtelse" är väldigt viktig om vi vill se himmelriket! Om vi inte kan förlåta, då kan Gud inte heller förlåta oss! Så enkelt är det. Den onde vänder allt baklänges eller upp och ner, han bara är sån. Han hatar antagligen inte människor speciellt, men han hatar Gud och därför plågar han oss allt han kan eftersom han vet att Gud älskar oss. Så gör psykopater, detta är deras natur... Eftersom Gud är rättfärdig kan Han inte bryta de anliga lagarna. Om vi inte lever för Honom, öppnar vi dörren för satan i stället...och då är det vårt eget fel oavsett om vi förstår detta eller inte. Vi har alla en skyldighet att "ta reda på" vad livet går ut på.

Oavsett var folk säger, älskar Gud just dig som läser detta. Han vill ge dig ett spännande, övernaturligt liv. Det spelar ingen roll vad du har gjort, eller hur du har levt. Så länge som det finns en uppriktig längtan i ditt hjärta att vända om, kommer Jesus att stå där med öppna armar. Alla förlorade söner och döttrar tar Han emot om de är uppriktiga. Man får komma som man är, Helig Ande är vår lärare, Han kallas även Sanningens Ande. Gud är kärleken, Han pekar aldrig på folk och säger "ajabaja". Han är alltid kärleksfull.

De som drar fram Gamla Testamentets Gud, vet inte vad de talar om, det är NYA REGLER som gäller nu. Det är det NYA FÖRBUNDET via Jesus som gäller nu. Om vi är lydiga Hans befallningar, då får vi evigt liv som en gåva. Läs Nya Testamentet! Jag lyder Herren för att jag älskar Honom och människorna omkring mig. Rädsla har absolut inget utrymme i Faderns rike!!! Jag får vila i Herren varje dag, trots att jag jobbar mycket.

Sedan många år tillbaka arbetar jag heltid för Herren, helt gratis utan uppbackning av församlingar.

De flesta i dag lever egoistiska liv och tror att de inte har tid att hjälpa folk...det som Gud vill att vi bör göra mest av allt... Därför uteblir kanske en del bönesvar, eftersom Gud vill att vi skall välsigna varandra. Om jag inte lyder när Gud personligen ber mig om en tjänst, kanske Han inte heller hittar någon annan som är villig...och då går det som det går.

Tala med Gud precis som du talar med andra människor, det krävs inga ritualer för detta. Jeu namn öppnar dörren till Gud, även för dig!

PS. Svar på "Johannas" fråga: Gud är densamma men Han har gjort två avtal med mänskligheten ett i det gamla testamentet med judarna och ett NYTT i det nya testamentet. I det gamla testamentet kunde man bli frälst genom gärningar, men det är inte längre så. Sedan Jesus introducerade det nya förbundet till de Kristna, blir vi frälsta via Jesu nåd i stället. Vi förtjänar med andra ord ingenting, utan får livet på grund av Jesu offer, då Han dog i vårt ställe. De gärningar som vi gör för Gud i det nya förbundet gör vi bara för att vi älskar Gud.

Tyvärr är Jesus en stötesten för många judar, de förstår fortfarande inte att Han verkligen är Messias, den som skulle komma. Jesu är den ENDA dörren till Fadern, ingen religion leder till Gud!

Rom 9:33 så som det står skrivet: Se, jag lägger i Sion en stötesten (Jesus) och en klippa till fall. Men den som tror på honom skall inte stå där med skam.

1 Kor 1:23 Men vi predikar Kristus som korsfäst, för judarna en stötesten och för hedningarna en dårskap.

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 744 • Jan • 01 • 2013 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Folk har en falsk syn på nåden i dag.

En del påstår att Gud inte ställer några krav på oss Kristna, det gör Han visst! Den som her en liten ärthjärna kan ju se detta så fort han eller hon slår upp Nya Testamentet. Jesus befaller oss att göra en hel del för sin Faders rike:

1. Kasta ut onda andar

2. Hela de sjuka

3. Berätta för alla om de Goda Nyheterna, om frälsningen genom Jesus Kristus, som gav sitt liv i vårt ställe, eftersom endast blod kan ges som betalning för synd.

4. Väck upp de döda!!! Hoppsan...

5. Döp de som kommer till tro, till syndernas förlåtelse, om det finns vatten i närheten!

(i ingen speciell ordning, men Jesus brukade oftast hela folk för att få deras uppmärksamhet, sedan predikade han för dem).

I dag pladdrar de flesta predikanterna på utan någon som helst andlig kraft. Man predikar strategiska predikningar, med fina ord, ibland drar man till och med till med någon liten lögn om hur fantastisk deras kyrka är i förhållande till andra kyrkor... Man verkar ha glömt att lögnare inte kommer in i himmelriket. Gud vill inte ha mänskliga program i kyrkorna. Han vill att Helig Ande skall få LEDA gudstjänsten och inte sitta på utbytarbänken i fall det finns tid för Honom i slutet av mötet.

Så tragiskt är det i dag i kyrkorna. Det finns hönshjärnor som anser att vi bör tygla Helig Ande och lära Honom hur Han skall agera, snacka om hjärnsläpp. Vi har fått en ny avgud i våra kyrkor som heter "mänsklig ordning". Man tolkar allehanda lösryckta bibelverser fel och bygger upp religioner kring dem.

Påstår inte att jag är någon expert på något sätt, men Gud talar till mig och jag lyder Honom.

När jag höll 8 anspråkslösa möten i Vasa i somras, blev i genomsnitt 2 personer frälsta vid varje möte, 19 blev döpta ute i det fria. Gud ville inte att jag skulle ta upp någon kollekt och inte sälja böcker eller något annat,så jag lydde och bjöd dessutom besökarna på gratis kaffe med dopp, en del vänner hjälpte till på eget initiativ. Gud tog hand om allsammans.

Jag hade inget program, predikade väldigt lite, spelade lovsånger och bad mest för folk (enligt Helig Andes vilja). Många blev helade från olika sjukdomar och andar kastades ut. När jag kom till utrymmet som jag fick låna, frågade jag bara Helig Ande "vad vill Du göra nu?" Och så gjorde jag som Han ville... I slutet av mötena brukade smörjelsen (Gud Kraft) vara så stark att även jag föll omkull medan Gud fyllde mig med mera kraft. Vi hade kul! Folk kom ända från Sverige till ett av mötena, de hade sett mig på TV där och ville ha förbön.

Mötena i Vasa resulterade även i ett par Sverigeresor, men många under, frälsta människor, mya böneceller och dop som följd. Tack vare kontakter där översätts nu mina böcker även till spanska.

Vi får inte glömma att Gud är KÄRLEKEN. Alla befallningar är goda och de får oss att växa och må bra.

Den Gud som jag träffade 1975 då jag sökte efter en mening med livet, var inte alls den Gud som det hade predikats om i kyrkor. Inte heller var det samma Gud som mina föräldrar nämnde vid något tillfälle. Även de hade ju lystnat till dummerjönsar som predikade en våldsam straffande, kärlekslös och grym Gud.

När jag mötte Gud, blev detta en schock för mig eftersom Han var motsatsen till 99% av de predikningar jag hade hört som barn (ibland). Även i dag predikas det en hel del galimatias i kyrkor...fast nu predikar man en kravlös, ryggradslöst, flimsig Gud...en märklig varelse som velar sig fram genom molnen...

En del tycker inte om att jag kallar dummerjösnar för dummerjönsar, men vad skall jag då kalla dessa marodörer som förstör livet för mängder av människor? Många som jag ber med tror att de är bittra på Gud, men det visar sig alltid att de egentligen är besvikna på människor. Gud vill dock att vi förlåter ALLA, detta är ett måste om man vill bli FRi som en fågel. Såsom Jesus förlåter oss alla, när vi ber om förlåtelse, bör även vi förlåta alla runt omkring oss.

De som tittar på filmer blir dagligen hjärntvättade, eftersom nästan alla filmer handlar om HÄMND. HÄMD och åter HÄMND! Guds ord handlar alltid om förlåtelse, så det är hur tydligt som helst, vem som står bakom dessa "världsliga" filmer... Den onde vänder alltid allting bak och fram eller upp och ner.

PS, Läs Nya Testamentet först, detta gavs till de Kristna. GT handlar mest om det gamla förbundet som Gud hade med judarna innan Jesus kom med i bilden. Även det är viktigt, men deras lagar om mat och dylikt har ingen plats i det Nya Förbundet, där Jesus har givit oss liv genom nåd i stället...dock inte en kravlös nåd som satan försöker hjärntvätta folk med i dagens virrvarr.

Jak 2:20 Men vill du inte inse, du tanklösa människa, att tron utan gärningar är död?

http://www.youtube.com/watch?v=GxnVfttHcEQ&list=TLkntqXRfqGYo

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Skriver även på Facebook (Ben Antell).

Här kan du för tillfället ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Borgå, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund

Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig och varna folk för skadliga saker. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud. Det jag skriver har väldigt litet med mina egna åsikter att göra, försöker bara dela sådant som Helig Ande har berättat för mig, eller manar mig att föra vidare.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

 

Gud välsigne alla er som söker sanningen!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:

BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

 

© Benjamin Antell 2012.

Enligt copyright-lagen får texter och bilder

endast kopieras med tillstånd.

Fråga mig om du vill kopiera någon text, det kostar inget:-)

 
 
 
 
Britney Spears
x