ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 740 • © Januari • 18 • AA 2012 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Det händer massor hela tiden.

© Benjamin Antell

Folk kommer till mig för förbön, både från grannskapet och fjärran. Gud befriar folk från "röster", sjukdomar med mera. Alla kristna har fått en befallning av Jesus att kasta ut andar (röster m.m.), hela de sjuka och berätta för folk om de goda nyheterna: Frälsningen genom Jesus Kristus!

Det är verkligen synd att inte alla tar Hans kallelse på allvar.

© Benjamin Antell

Det är ju inte vi som gör underen, utan Helig Ande i Jesu namn. Genom Jesus har vi auktoritet över allt på jorden. Det är bara att tuta och köra. Man lär sig mera när man är i gång. Helig Ande undervisar mig nästan varje gång som jag ber för någon. Det gäller bara att lyda.

Ett exempel på en andeutdrivning:

Ormen...

Det var mycket sent på kvällen, stod längst framme i en kyrka som förebedjare. En ung afrikansk kvinna hade kommit från närmaste stad för att leta upp mig och be om förbön. Helig Ande visade mig omedelbart att hon plågades av en trolldomsande (ordet witchcraft kom för mig). Jag strök litet olja på hennes panna, lade ena handen på hennes huvud och började be i tungor. Omedelbart såg jag i en syn, en stor svart orm (Isebel) inne i hennes huvud. Jag befallde ormen att omedelbart försvinna ner i avgrunden, i Jesu namn, som jag brukar göra med demoner och andefurstar av alla de slag om jag inte gör processen kort med dem i den andra himlen (mer om detta en annan gång).

Kvinnan berättade senare för mig, att jag genom *kunskapens ord i bön, hade bekräftat allt som Gud hade talat till henne om hennes liv. Fick reda på att hon hade haft kronisk huvudvärk i 3 år, utan att kunna få hjälp vare sig av läkare eller pastorer! Kvinnan hade även sökt hjälp utomlands, i det ögonblick då jag kastade ut ormen (anden) försvann hennes huvudvärk! Det har nu gått flera år och hon förblir fri.

Att läkarna inget kunde göra för att hjälpa, är ju förståeligt men varför kunde pastorerna inget göra?

Det enda som jag personligen har gjort i mitt eget liv, är att jag har helgat och vigt det åt Herren. Jag bad Helig Ande visa vad som hindrade min andliga utveckling, resultatet blev följande: sade upp min tv licens, har slutat lyssna/titta på världslig underhållning. Har inga egna hobbies, saknar inget av det världen har att ge, jag stortrivs som aldrig förr! Jag lever bara för Herren och står på ständig stand-by för Honom. Precis alla kan helga sina liv om viljan finns :-)

*Kunskapens ord är en nådegåva som gör att vi kan veta mycket om en människa som vi aldrig har mött tidigare. Bed att du får den, den är praktisk att ha. Ofta förlöses nådegåvor medan man lyder Herren och ber för folk. Så har det i alla fall gått för mig.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

 

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Skriver även på Facebook (Ben Antell).

Här kan du för tillfället ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


Sverige, Fotograf Fred Skymbergs kontaktuppgifter:

Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : Fred9@comhem.se

USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Borgå, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund

Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig och varna folk för skadliga saker. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud. Det jag skriver har väldigt litet med mina egna åsikter att göra, försöker bara dela sådant som Helig Ande har berättat för mig, eller manar mig att föra vidare.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

 

Gud välsigne alla er som söker sanningen!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:

BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

 

© Benjamin Antell 2012.

Enligt copyright-lagen får texter och bilder

endast kopieras med tillstånd.

Fråga mig om du vill kopiera någon text, det kostar inget:-)

 
 
 
 
Britney Spears
x