ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 728 • © FEBRUARI • 05 • AA 2011 Wartzor


Peace,

Det är synd att man inte lär barnen i söndagsskolan

att använda auktoriteten i Jesus namn.Det är mycket lättare för ett barn att tro när det ber! De skulle säkert nå bättre resultat än vi gamla fossiler som bär på en massa förutfattade meningar, dålig undervisning med mera. Vi som är äldre har alltför mycket ballast i skrovet för att ohämmat kunna flyta med Herrens strömmar (vilja). Varför inte ge barnen ett liv i KRAFT i stället för att de bara får lära sig en del historier ur GT? Visst är bibelkunskap viktig men om barnen inte får lära känna Helig Ande och Guds kraft, kommer en hel del av dem i onödan att gå vilse i livet! Jag fick pinsamt nog aldrig veta att Helig Ande fanns över huvudtaget (och att Han är som en person)!

Det var när jag mötte denne som 21 åring som jag blev frälst. Det hade kunnat sluta illa för mig som det gjorde för många av mina vänner från söndagsskolan. En del av dem tror att barnatron bär, men de lever egoistiska liv utan kontakt med Helig Ande och kraft. Herren säger ju själv:


mitt folk håller på att gå under på grund av okunskap".


Inte fick vi någonsin lära oss något om Guds kraft i praktiken! Visst berättade tanterna om att Jesus helade människor, men aldrig att VI skulle kunna hela människor i Jesu namn. Vi fick aldrig lära oss om kraften eller auktoriteten som vi alla kan ha över sjukdom, demoner och satan själv. I stället blev vi varnade för satan, att han var farlig. Ett litet barn som känner Helig Ande har makt över den onde och hans demoner. Fienden har bara kraft om den lyckas att skrämmas, eftersom rädsla är en dörr för andarna att komma in i våra liv med sitt elände.

Vi bör aldrig vara rädda för varken demoner eller deras ledare. Naturligtvis bör vi inte utmana dem, men om de kommer i vägen är det bara att befalla dem att gå i Jesus namn, för det namnet rår ingen på! Vi fick aldrig heller lära oss att vi bör befalla sjukdom, onda andar och annat elände att lämna folk i Jesu namn! I stället bad vi ynkligt "om det är Din vilja...bla bla bla". Om man ber på detta sätt kommer man ingen vart. Självklart är det Guds vila! Gud vill hela oss och befria oss, Bibeln är sprängfylld med löften!

En del påstår dumt nog att de inte har tro!

Det finns även tröga predikanter och präster som påstår att vi inte behöver tro, trots att Bibeln lär oss detta klart och tydligt. Det är inte sant att vi inte har tro. De som tror på Jesus, har redan tro som ett senapskorn (ett väldigt litet frö).


Mark 4:31

Det är som ett senapskorn.

När man sår det är det minst av alla frön på jorden.


Den lilla tron räcker till för att förflytta berg (problem)!


Matt 17:20

...Amen säger jag er: Om ni har tro, bara som ett senapskorn, skall ni säga till detta berg: Flytta dig dit bort, och det kommer att flytta sig. Ingenting skall vara omöjligt för er."


Att hoppas är även det samma som att tro om vi lever i Anden. Vi bör tro på det vi ber om, då händer det grejer! Det är dags att vi tar Gud på orden och befaller oss igenom livet i Hans namn, i stället för att krypa omkring i diket som ryggradslösa maskar.


Don't let the devil get you, UB
ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 727 • © FEBRUARI • 02 • AA 2011 Wartzor


Peace,

De som inte vill veta av helgelse blir upprörda när andra helgar sig.


De som lever helgade liv får uppleva Kraften i Guds Ord!

Minns att jag brann för Gud de första åren och vittnade nonstop på grund av den otroliga kärlek jag fick uppleva av Gud. Jag talade inte så mycket om det övernaturliga då eftersom jag visste att folk skulle bli upprörda. Guds Kraft har dock varit över mig sedan jag blev frälst. När jag härom dagen gick igenom en lista på folk som jag lett till Gud 2010 slogs jag av tanken att en del ser sådant som meritlistor. Egentligen har vi inget att göra med att folk blir frälsta, vi lyder bara vår Fader som drar människorna till sig. Vi glömmer att Han kan använda vanliga åsnor eller grisar. Om man är andedöpt kan man alltid räkna med att Helig Ande griper in under bön eftersom Han har ett rum i oss. Vi är  aldrig ensamma. Om man lever helgat, lämnar Helig Ande den inre dörren på glänt. Tidigare var jag tvungen att knacka på när jag behövde kraft, den tiden är förbi och jag har kommit närmare Honom. Jag bad Helig Ande visa mig allt som stod i vägen för min tillväxt eftersom jag vill lära känna Gud.Gud svarade omedelbart och pekade i princip på allting som världen har att ge. När jag med glädje lämnade bort det började det hända saker. Något som störde gemenskapen var världslig musik. Talar inte om musikstilar, bara om helgad versus ohelgad musik. Det jag tidigare älskade är märkligt nog motbjudande nu, kan inte lyssna på det längre. Musik som är tillägnad Gud är helgad. Kompositörer som inte känner Gud, gör världslig musik utan andligt värde.

London


De mest inflytelserika satanistmusikerna var troligtvis the Beatles och the Rolling Stones, de har miljontals människoliv på sina samveten. När jag var ung visste jag inte att det fanns så pass många satanister i musikbranschen som det gör. Jag hade ingen aning om att de i sin tur dyrkade Aleister Crowley, en man som skröt om att bland annat ha mördat 50-60 babypojkar i sina ritualer. Han kallades även den ondaste männen i världen, vilket han gillade skarpt. Han finns på många skivomslag bland annat SGT Peppers Beatles LP och Michael Jacksons LP Dangerous. Tänk att folk ser upp till en sådan stövel.


The Beatles tänkte även ha Hitler på sitt omslag...duh.


Eftersom Gud älskar alla finns frälsning för ALLA ifall man verkligen ångrar sig och vill be Jesus om förlåtelse för sin synd. Vi syndade ju alla, innan vi blev förlåtna. Nu är vi rättfärdiga på grund av Jesus, synden hörde vår gamla natur till. Bara för att man begår misstag ibland, betyder det inte att man fortfarande är en syndare! Många säger av slentrian att de forfarande är arma syndare. Detta är dumheter, folk borde tänka efter vad de häver ur sig. Herren gav mig mera andlig kraft (smörjelse) när jag brände upp allt skräp som jag hade hemma, skivor, böcker med mera och gjorde bättring. Mitt liv har blivit ENORMT spännande sedan dess, det har totalförändrats (för femte gången sedan jag mötte Jesus). Nu är det lättare för mig att koncentrera mig i bön eftersom bland annat Lucy in the sky with diamonds har slutat snurra i skallen för jämnan. Tänk hur mycket dravel man lyssnade på medan man var blind...nä hu hu.

Luton


Det är självklart att du kan lyssna på världslig musik om du inte känner Gud, men om du känner Honom, varför utsätta dig själv för världens bestrålning? En del Kristna har iPod spelare på jobbet så att de inte behöver duscha i radions smuts. Vet att detta kan låta konstigt för de som inte känner Gud. Det hade låtit konstig för mig också om någon hade berättat detta för mig innan jag hade mött Helig Ande. Man märker inte hur smutsig underhållningen är innan man kommer riktigt nära Gud, då förändras man plötsligt och man ser ännu mera i anden. Gud är ljus, därför ser man bättre. De flesta bekännande kristna är inte kristna enligt Guds måttstock! Många lurar sig själva på grund av obibliskt inflytande. Största delen av alla så kallade Kristna lever i världen och av världen. Med andra ord är de precis likadana som de som kallar sig ateister med mera. En del har en liberal, flower power idé om att allt är ok, det är bara att bolla och rulla fram i synden och pudra litet religion ovanpå eländet. Dessa människor är onda eftersom de ofta försöker dra ner de helgade till sin egen förkastliga nivå.

Oavsett hur mycket man fått, har Gud ALLTID mera att ge.


Luton, UK.


Pastorer, missionärer, evangelister och musiker, ALLA kan växa till i anden! Det är viktigt att vi inte slutar be. En del predikanter som fått kraft av Gud, stannar av i sitt sökande, de tror lätt att målet är nått. Det är så den onde vill att vi skall tänka så att Han i lugn och ro kan sitta och pricka oss med fåfängans hagelbössa. Det är lättare att skjuta folk som sitter stilla. En del kommer in i ekorrhjul och märker inte att de egentligen står och snurrar på stället, så har det gått för många evangelister och kyrkor. Det är väldigt få som sätter sig ner och lyssnar till Herren, de flesta som ibland sätter sig ner pratar i stället för att lyssna. Visst är det bra att få prata av sig med Herren ibland, men det är viktigare att lyssna! Det finns andar som jobbar övertid på att slå ut kyrkorna. Deras engelska namn är Jezebel hennes dotter Athalia och värstingen, team playern Delilah. De flesta kristna sitter och snarkar andligen sett och har ingen aning om den andliga kamp som pågår, även pastorer sover ibland. Team playern Delilah (kontrollanden) vill att de som fått speciella gåvor skall böja sig för henne och teamet i stället för Helig Ande. På så sätt får församlingsmedlemmarna inte ha sina gåvor i full funktion som Herren vill. Jezebel vill bland annat att man skall ha fel tjänst i kyrkan eller (!) var på rätt ställe, fast vid fel tidpunkt osv. Det är pinsamt hur otroligt (!) slappa de flesta av oss är. Jag satte själv och halvsov, trodde att jag hade fått det mesta Gud hade att ge HA HA HA vilken dåre jag varit! ...rude awakening som CCR brukade sjunga. Även John Fogerty från Creedence Clearwater Revival har börjat tacka Gud öppet på senare år.    Även en kyrka som slirar på stället kan generera nya med-lemmar ibland (tack vare Gud), en del stirrar sig blinda på de få nya i stället för att lägga i tvåan och söka Gud ÄNNU mer. Allt handlar inte om medlemmar. De finns mycket stora församlingar som är i det närmaste värdelösa för Herren eftersom det inte har något andligt liv (kraft), bara ritualer och underhållning, urk!

Gud är oändlig på alla nivåer, växlarna tar aldrig slut!


Don't let the devil con you, UBEn Frälsningsbön

Om du vill lära känna Gud, berätta detta för Honom! Han lyssnar alltid. Ofta börjar resan med Gud med en liten ÄRLIG bön:

Himmelske Fader jag tror att din Son Jesus Kristus är världens Frälsare, att han dog för min synd och uppstod på den tredje dagen och äger nycklarna till dödsriket. Jag tror på Jesus och vill följa Honom. Jag avsäger mig all synd i mitt liv och jag ber dig Fader att fylla mig med din Helige Ande och ge mig en större kärlek till alla mina medmänniskor på vår jord. Lär mig att älska och styrk mig så att jag klarar av att hålla dina bud i Jesu namn, tack för din kärlek och gränslösa nåd, Amen, Amen”.


Den som tror och blir döpt skall bli frälst,

men den som inte tror skall bli fördömd”.

Markus 16:16 NUBJesus svarade: "Amen, amen säger jag dig: Den som inte blir född av vatten och Ande kan inte komma in i Guds rike.

Johannes 3:5


Vi döps till rättfärdighet i Jesus när vi kommer till tro och slutar synda. Att vi fortfarande kan göra misstag betyder inte att Gud ser oss som syndare.


Guds ord står fast i all evighet

och har inget “bäst före” datum.HA MESHALAM

Se, det är fullbordat”