ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 739 • © December • 07 • AA 2011 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Min bok Tutti Frutti kommer från tryckeriet nästa vecka om inget konstigt händer. Det tog otroligt länge att skriva den, hoppas att någon blir välsignad genom den.

I dag fick jag be för ett par personer.

Det är alltid lika kul att be för folk. En sak som jag har avsagt mig som synd, är ett av mina tidigare tanklösa uttalanden om att "alla inte blir friska under förbön", detta stämmer inte. Jag är helt övertygad om att alla blir helade genom förbön. Jag bryr mig inte om ifall någon säger att han eller hon inte märkte något, just då när jag bad. En del blir ju faktiskt helade på hemvägen eller på natten efter bönen. Det gäller bara att inte förhastat kasta in handuken.

Är övertygad om att många tycker att jag är galen som säger så, men det bryr jag mig inte om. Vi har kommit långt ifrån Guds Ord i dagens ruttna samhälle. De flesta kristna, tycks tycka att Gud är en handligsförlamad, kraftlös mes, medan man är kvick att ge satan äran för Helig Andes verk!

Jesus har befallt oss att hela de sjuka, inte bara en liten del! Därför tror jag på Honom i stället för omständigheterna. Jag vet att en del tycker att detta låter tokigt, men det bryr jag mig faktiskt inte i, jag kommer att litaHerrens Ord under alla omständigheter.

Det finns en predikant som heter Mel Bond som har fin undervisning om bland annat förbön. Här är en länk till en videoserie om helande på engelska. Mel Bond är nordamerikansk indian. Han fick en gåva att se andarna under förbön. Även jag har fått den gåvan. även om den tycks fungera ännu bättre för Mel.

Länken: Mel Bond pt. 1 Teaching the POWER of JESUS !

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

 

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Skriver även på Facebook (Ben Antell).

Här kan du för tillfället ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


Sverige, Fotograf Fred Skymbergs kontaktuppgifter:

Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : Fred9@comhem.se

USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Borgå, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund

Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig och varna folk för skadliga saker. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud. Det jag skriver har väldigt litet med mina egna åsikter att göra, försöker bara dela sådant som Helig Ande har berättat för mig, eller manar mig att föra vidare.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

 

Gud välsigne alla er som söker sanningen!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

© Benjamin Antell 2011.

Enligt copyright-lagen får texter och bilder endast kopieras med tillstånd.

Fråga mig om du vill kopiera någon text, det kostar inget:-)

 
 
 
 
Britney Spears
x