ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 701, LONDON, UK. 26 AUGUSTI 2010


Jesus befallde oss även att kasta ut onda andar.

Detta är något som jag vanligtvis råkar ut för nästan varje dag numera. Att kasta ut andar i Jesu namn är något helt naturligt för de som känner Jesus personligen och är fyllda av Helig Andes kraft.

Senast igår befriade jag en tjej från några andar.Den Kristna tjejen som blev befriad brättade, att hon i sitt inre såg en Jin Jang symbol som löste upp sig och en bild av Koranen som brann upp.

Det är ganska vanligt att folk som blir befriade får se vilka andar som försvinner ur deras liv. Ibland ser även jag andarna innan jag kastar ut dem.

Hon berättade att hon tidigare hade läst böcker om meditation och Jin Jang och varit imponerad över fenomenet.

Hon hade även läst Koranen när hon sökte efter Gud.

Hon förstod inte att Gud inte har något som helst med Koranen att göra. Nu vet hon bättre. Hon förstod inte att det faktiskt är en synd att läsa ockult litteratur som till exempel Koranen.

När jag bad med henne berättade Helig Ande för mig att hon hade ockulta andar i sig. När jag frågade henne om detta upplyste hon mig om vilka böcker hon hade läst.

Då bad jag henne helt kort att be Gud om förlåtelse för detta, sedan befallde jag andarna att lämna henne, vilket de omedelbart gjorde!

Gud förlåter oss omedelbart, precis vad som helst om vi menar allvar då vi ber. Tack vare att Jesus tog våra synder på Sig själv, är förlåtelsen möjlig och omedelbar.

Med andra ord är det viktigt att man inte läser ockulta böcker, tittar på ockulta filmer eller lyssnar på ockult musik. All litteratur, film och musik som inte hör hemma i Himmelriket är faktiskt förkastlig.


Även världsliga ritualer som Halloween, påskhäxor, dans runt majstången (som ju är en stor penis med två testiklar på sidorna) och dylikt räknas till det ockulta, ingen Kristen bör befatta sig med sådant sataniskt. Det är lustigt hur uppfinningsrik den onde är, han lyckas lätt nästla sig in överallt med sina ritualer.Långt tidigare, innan jag fick ett väldigt djupt förhållande till Gud, tyckte jag att folk som talade ungefär som mig var överspända...nu sitter jag i samma båt :-)
Nu förstår jag att dessa människor hade en mycket djupare andlig insikt än jag själv
tidigare hade, även om jag kastade ut andar redan 1975 då jag var nyfrälst. Vi mognar alla  olika snabbt. Det är viktigt att man ber Gud om hjälp  och större insikt hela tiden.

Det är viktigt att vi tar Jesus på orden och lever som Han lär oss att leva.

Helig Ande är vår coach under vår vandring här på Jorden. Han är ingen automatisk gåva, vi bör söka Honom tills vi finner Honom!
Han är en riktig person som vi kan lära känna personligen.

PS. Viktigt: Om du inte känner Helig Ande som person, bör du absolut inte försöka kasta ut onda andar, då kan det hela sluta väldigt illa...


Wohooo!, Uncle Benz


Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 700, LONDON, UK. 24 AUGUSTI 2010Vad händer den dag storebror stänger av Internet för allmänheten, eller begränsar det till den Nya Världsordningen?

Då blir det hela hur tråkigt som helst. Redan nu ser man hur de antika planerna på en ny världsordning håller på att ta form.

Då jag kom till Standstedt flygfält utanför London, fick jag flyta med en mindre kö med resenärer, vilka i passet redan har data chippet som Bibeln talar om! Vi behövde bara trycka in passet i en avläsare, sedan blev vi filmade automatiskt av en övervakningskamera. Det gick väldigt snabbt och många tittade avundsjukt på oss, eftersom deras köer var längre...tänk om även de fick chip, då skulle det minsann gå undan :-)

I en inte alltför avlägsen framtid kommer vi att ha chippet på eller i kroppen i någon form (RFID). Då blir vi människor märkta precis som korna i EU länderna.

Det blir hårda tider för alla som inte underordnar sig den Nya Världsordningen (även president Bushs pappa brukade yra om den på TV som den sanna  luciferian han är), som troligtvis kommer att ha Horus (djävulens) öga som symbol i någon form.

Då får den onde äntligen full kontroll över vem som är var. på Jorden. Detta är ju en sak som stört honom väldigt, han kan nämligen inte vara på mer än ett ställe i gången. De som säger sig ha sett honom, har troligtvis bara sett någon minre ande som bara har låtsats vara den onde själv.

Djävulen är bara en skapad varelse, ingen att bry sig om med andra ord, om man lever för Herren det vill säga.

Har man inte välkomnat Jesus i sitt liv, då kan fan bolla med en tills luften gått ur en totalt.

Även de flesta Kristna kommer i okunskap och av rädsla att låta sig luras och ta på sig märkningen.

De flesta kommer att tycka att märkningen är praktisk, eftersom man då slipper alla papper, pengar, pass och dylikt, eftersom all personlig information rymms på chippet i kodad form.

Detta är mycket tragiskt, eftersom man faktiskt genom denna handling säljer sin själ till djävuen. Gud varnar oss nämligen för detta i Bibeln, som Han själv har dikterat till profeterna.


"Mitt folk håller på att gå under på grund av okunskap" säger Gud i sitt Ord. Detta stämmer verkligen, en stor del av Kristenheten är redan grundlurad. Av rädsla väljer många att vifta bort sanningen.

En del säger att de skall odla grönsaker och dylikt då den Nya Världsordningen har blivit ett faktum.Detta är ju galenskaper! Den som inte tar märket på sig kommer inte att kunna köpa eller sälja någonting! Då kommer ju även Storebror att ta av oss huset, bilen och allt annat, eftersom vi ju i verkligheten inte äger våra hus! Om vi inte kan betala skatt, kommer ju björnen och kastar ut oss...

Så var kan vi odla våra grönsaker då  NWO (Nya Världsordningen) har tagit våra hus och allt annat av oss?

Någon dans på rosor blir det knappast. Det löns dock inte att grubbla på det oundvikliga, tänk på glädjen i att vara frälst i stället! Vittna för alla du kan om vägen till frälsning, be för de sjuka. Gud vill ju att vi älskar varandra och Han har garanterat allt under kontroll oavsett vad som händer.

Gårdagens write var delvis en upprepning av sådant som jag har nämnt många gånger.

Med risk för att låtat tjatig, upprepade jag saker som blivit aktuella på ett möte här i England. Det är ju så att många även på denna sidan av pölen inte heller vet nåt om Gud.

Flere människor tittade förvånat på mig då Smörjelsen föll över mig och jag började rycka och ha mig mellan varven.

Det är ju så att, när man lever nära Herren blir Hans kraft så stark att kroppen inte riktigt klarar av kraften utan att reagera. Pastorn fattade vad som hände med mig, så han försökte förklara det hela för församlingen.

Det glädjande på gudstjänsten var det faktum att 3 personer ville låta döpa sig eftersom de var nyfikna på Jesus.

Åtmistone en var döpt som spädbarn men förstod att detta dop var helt betydelselöst eftersom Bibeln lär oss att vi skall låta döpa oss när vi har kommit till tro! Det är något vi SJÄLVA personligen väljer att göra!

Många har levt sina liv i avskiljnad från Gud, därför har man ingen eller dålig andlig insikt och man dyrkar i stället bland annat logikens ande.
Man tror sig veta en hel del, fast man är lika korkad rent andligt sett som en gammal ektunna.

En del lever i ett andlgt töcken och tror sig vara sakliga och goda, man har en övertro på sina hemkokta teorier eller det avkristnade samhällets normer.

Många är rädda att låta annorlunda eller överandliga, man flyter hellre med strömmen till Helvetet än står för Guds Ord.


Vem tror väl på det övernaturliga i dag?

Ändå facineras folk av fåniga vampyrfilmer och monstervideos av alla de slag. Och vem tror ni står bakom tatueringsflugan?Storebror som styr det mesta inom etertainment i världen, har genom filmer och serier gjort tatuering till något populärt, så att folk inte skall fundera så mycket när dagen kommer och han börjar märka människomassorna.

En läkare på väg till ett läkarsymposium lär ha sagt  2009 att inom 18 år kommer samtliga av jordens befolkning att vara märkta.

Tag inte emot märkningen om du vill ha det eviga livet!

Lita på Herren trots all ondska i världen.  Ta emot Jesu offer, Han dog ju i ditt ställe så att du skulle få gå fri!


Wohooo!, Uncle Benz


Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

Write 699, LONDON, UK 19-20 AUGUSTI 2010

Hälsningar från London.Broken wings. Photo: Benjamin Antell
Är på resande fot och har inga bra program till min MacBookPro ännu...

Religiösa människor (de som inte känner Gud utan  dyrkar religion i stället) och hedningar inbillar sig att de Kristna, Muslimer och Judar ber till samma Gud.

Judarna fattade aldrig att Jesus ÄR Messias, Han som Gamla Testamentets profeter profeterade om. Därför har de inget hum om att de kan bli frälsta genom att välkomna Jesus Kristus Guds son som är den enda dörren till Gud. Inget annat namn på jorden kan frälsa en människa!

Muslimer säger att Gud inte har någon son och går därför likt Judarna evigt förlorade!

För övrigt är Allah inte alls samma Gud som Kristna tillber. Allah är en gammal ökengud. Tyvärr har araberna inget annat namn för Gud och därför kan det aldrig bli annat än missförstånd.

Med andra ord är både Judar och Araber antikrist (mot Jesus), precis som folk från alla andra religioner. Ingen religion kan frälsa en människa, detta kan enbart vår Herre Jesus Kristus göra.

Den största delen "så kallade" Kristna kommer att gå evigt förlorade även de, eftersom de har sin tro som en rituell religion.

För att få evigt liv måste man välkomna Jesus in i sitt liv, be Honom om sina synders förlåtelse, låta döpa sig då man kommit till tro så att man även kan välkomna Helig Ande, som ju är en person.

En del möter Helig Ande före dopet, men det är inte så vanligt. Jag blev troende just för att jag fick möta Helig Ande! Hade förmodligen inte varit här i dag om jag inte hade fått möta Honom.

Gud varnar oss i Matteus 25 1-13 att vi bör ha olja (smörjelse, med andra ord Guds kraft) i våra lampor när Jesus kommer tillbaka för att hämta hem de sina. Han har lovat hämta HEM alla när Han kommer till Jorden igen.

Jesus introducerade Helig Ande för mig som inte ens visste att Han existerade, gissa om jag blev förvånad. Nu umgås vi dagligen, det kan även du få göra om du vill!

Helig Ande är den som har störst inflytande i mitt liv numera. Det är jättekul att umgås med Honom dagligen!

Det är verkligen sorgligt att lyssna på människor som inbillar sig vara Kristna utan att känna vare sig Gud Fader, Jesus eller Helig Ande. Man har många gånger lurats in i en lagisk, rituell religion, som inte har något med Gud att göra.

När man väl träffar Jesus personligen, då introduceras man även för Fadern och Helig Ande. Det är därför jag kallar mig Kristen i dag, jag fick möta alla tre på en gång, wohooo!

När man har mött dem, förändras man drastiskt, för en del kan det ta en stund medan andra förvandlas snabbare. Allt hänger ju på hur pass ivrig man är.

Jag förvandlades till en helt annan person den sekund jag mötte Helig Ande!

Han ändrade min personlighet, ondskan for ut och frid och kärlek tog dess plats. Säger inte att jag blev någon sorts helgon, det blir ingen, men hela mitt liv förändrades drastiskt.

Genom åren har mitt liv fortsatt att förändras, speciellt efter det att jag gav Gud FRIA händer.

Jag har gett upp mitt eget liv helt och hållet, märkte nämligen att jag på något sätt fortfarande var en smula reserverad, jag hade ett "men" i bagaget. När jag gav upp mitt lilla men förändrades allt.

Jesus befaller oss att omedelbart plocka upp vårt kors och  att trofast följa Honom.

Detta kan låta tråkigt, men jag kan garantera motsatsen. Det kan kännas trögt i början, en del ger upp för tidigt, och går så miste om det som hade kunnat bli det mest spännande i deras liv.

Jag har en bekant som gav sitt liv till Herren för cirka 5 år sedan.

Han gick oregelbundet på möten, men gav aldrig hela sitt hjärta åt Herren. Han inbillar sig att han har givit Gud massor av tid, men jag har ju sett att han bland annat älskar prylar och njutningar av olika slag mer än Gud.

Han orkade aldrig fasta eftersom det är "obehagligt"... Klart att fasta är obehaglig, men belöningen efter fastan är mer än cool.

Tycker det är tragiskt hur lata och gnälliga folk är över minsta lilla obekvämlighet som till exempel fastan innebär. Hur skall Gud kunna använda dessa gnällspikar? Jag bara undrar...

Jesus själv fastade 40 dagar och nätter för VÅR skull!

Varför inte använda Honom som förebild i våra liv? Det var knappast någon dans på rosor att bli misshandlad en hel dag för att sedan bli uppspikad på ett kors... Bekvämligheten håller på att strypa livet ur oss!

Gamla Testamentet gavs till Judarna, det Nya gavs till alla!

Det bör man tänka på när man läser Bibeln! En annan viktig detalj är att be Helig Ande om ledning då man läser Bibeln och att jämföra olika översättningar. Det finns tyvärr ingen riktigt bra Bibelöversättning.

En del (speciellt de religiösa som inte känner Gud pesonligen) och ateister strör Bibelord omkring sing som dyngsprättar utan att bry sig om eller vilja förstå sammanhangen som orden gavs i. Man bara stirrar sig blind på verser och använder sig av dem då man vill barnsligt försvara sina teorier...

De som hatar Kristna älskar att använda det Gamla Testamentets lagar som Gud gav Judarna...

Man fattar inte att de gamla lagarna inte har något som helst med Kristna människor att göra.

Vi som är Kristna lever ju under det Nya Förbundet som Jesus har givit oss! Det Nya Testamentet gavs till de Kristna, (OBS!) det existerade ju inga Kristna när det Gamla Testamentet skrevs!

Kärleken är det viktigaste budet, om vi älskar Gud och alla andra, då upfyller vi även Lagen!

Alla har teorier, men vad är de värda? Svar: ingenting!

Verser fanns ju inte ens i grundtexten, de är ju ett senare påhitt, precis som babydop och andra helt idiotiska, mänskliga påhitt.

Det finns även Biblar utan verser, det vore kul att få tag på en sådan, så att man skulle kunna läsa Bibeln som en bok i stället för en sallad.

En del självupptagna genier påstår att det är omöjligt att se Jesus.


Jakobstad, Finland. Photo: Benjamin Antell
Va trött jag blir när slappa hjärnor spyr ur sig dumheter som denna. Jag har sett Jesus massor av gånger, mycket ofta på sistone. Han dyker upp litet nu som då. Första gången jag såg honom var det med mina fysiska ögon, de andra gångerna har jag sett Honom under bön, förbön eller i visioner.

Personligen tror jag att det är helt naturligt att man kan se Jesus, om man lever för Honom. Han är ju ingen främling   direkt :-)

Jesus är den mest betydelsefulla personen i mitt liv och Han är min ENDA förebild.


Wohooo!, Uncle Benz

Vi ses på Facebook!

Här är en kort BÖN "du" kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad (frälst)!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Efter att du har bett bönen ÄR du Frälst!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. Vi bör ändra hela vår livsstil som ett bevis på att vi tror. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be Helig Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden. Han kommer dock alltid att vara med oss.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte alls förekommer i Bibeln.

Dopet är något som man väljer att genomgå!

Var inte rädd för att låta döpa dig! Man blir oerhört välsignad av dopet, det är jätteviktigt.


Läs Matteus i Nya Testamentet (be om ledning innan du läser)!Alla foton © Benjamin Antell, London 2010.