ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 736 • © AUGUSTI • 24 • AA 2011 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Österländska kampsporter.

© Benjamin Antell

Innan jag mötte Helig Ande var jag mycket intresserad av den "mörka sidan". Naturligtvis hade jag ingen aning om att satan stod bakom allt som har att göra med mörker.

Studerade Karate, Judo, Jiu-Jitsu, Kung Fu och en form av Freerunning (hade dock aldrig hört uttrycket på den tiden). Den FB jag och mina bekanta höll på med i Australien, gick ut på att hoppa från höga höjder, från taket på fabriker och dylikt. Försökte fylla mitt liv med spänning eftersom ett liv utan Gud innebär en smärtsam tomhet.

Vi som är andedöpta Kristna och jobbar med "befrielse" (som Jesus befaller alla Kristna att göra), kommer ofta öga mot öga mot de demoner som står bakom all österländsk medicin, gymnastik, religioner och kampsporter. Helig Ande låter mig ofta "se" dessa varelser i den andliga dimensionen, som är en paralell verklighet till vår fysiska vardag. Ibland ger Han mig deras namn, eftersom man ibland behöver veta deras namn eller utseende för att de skall lämna sina värdar.

Folk som inte har andlig insikt uttalar sig ofta i pressen om det österländska, på ett mycket "banalt" sätt.

Säger inte att studera teologi är fel på något sätt, men det betyder inte att man automatiskt blir klokare på det andliga planet. En person kan studera teologi hela livet utan att lära känna frälsaren eller Helig Ande! Man lär endast känna Helig Ande genom att välkomna Honom in i sitt liv. Han kommer dock inte om vi inte har viljan att förändra våra liv, på bekostnad av vårt ego!

Att tro handlar om att ändra riktning och att helga sig. Om du vill ha ett positivt andligt liv bör du hålla dig borta från all österländsk mystik! Naturligtvis är även alla andra religioner skadliga.

Att vara vän med Skaparen har ingenting med religion att göra!

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Nertill på sidan finns en enkel bön om du vill möta Jesus NU!


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 735 • © AUGUSTI • 19 • AA 2011 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Det är jättekul att vara frälst!

© Benjamin Antellx

Varje dag är ett äventyr. Minns med förfäran hur äckligt livet var innan jag träffade Fadern, Jesus och Helig Ande. Livet var hur tråkigt som helst, om man inte gjorde allt för att glömma skiten (uräkta uttrycket).

Innan man möter Helig Ande fattar man noll!

Minns att jag höll på att torka ut som Kristen när jag flyttade tillbaka till Finland. Det finns tyvärr inte mycket kraft i kyrkorna i dag. En av orsakerna är andlig okunskap och i många fall stolthet.

I dag skall jag åka till en annan stad och förhoppningsvis be för folk. Det är det bästa jag vet, eftersom jag då ofta får se Guds kraft på allvar.

Det finns många bittra, surpuppor som inte tror att Gud kan göra under.

Egentligen är de korkade människor, eftersom möjligheten att se under finns hela tiden. Hur kan de vara så otroligt korkade att de tror att jag ber för folk om inget händer? Det skulle ju bara en idiot göra.

Orsaken till att jag ber är Jesu befallning. Han har befallt alla Kristna att be för sjuka och att kasta ut de fördömda andarna (som få tror på i dag). Jag får se många under hela tiden, därför är jag ständigt glad.

En vän som jag bad för för några dagar sedan, var snurrig av Guds kraft i 2 dagar. Det är sköna känslor vi får uppleva genom Helig Ande!

Det finns extra sura surpuppor (XSS) som brukar säga att man inte kan leva på känslor.

De underbara känslorna är ett naturligt resultat av Guds närhet! Klaga på Gud och inte oss i så fall. Om Gud vill att vi skall få underbara känslor, då välkomnar jag dem helhjärtat :-)

Glädjen Herren ger mig är övernaturlig, för den kan inte slockna längre WOO HOOO! Oj, om folk visste vad de går miste om, uj, uj.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Nertill på sidan finns en enkel bön om du vill möta Jesus NU!


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 734 • © AUGUSTI • 18 • AA 2011 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Om du vill ha framgång i bönen, förlåt ALLA som du har något emot!

© Benjamin Antell

Många av oss har problem med att förlåta andra. Gud kan inte verka helt ut i våra liv om vi inte förlåter! Det spelar ingen roll om du har mycket smörjelse i ditt liv, den skulle kunna vara ännu starkare om du förlät andra!

Dessutom kan även våra nära och kära få lida i onödan om vi bär på Oförlåtelse!

Varför utsätta hela familjen för förbannelser bara för att man är sur på någon? Det är ju inte klokt egentligen. Folk som underställer sig en människa som bär på oförlåtelse, får även de lida...

Oförlåtelse är en satans ande.

© Benjamin Antell

Många "Kristna" som lever urvattnade liv i dag tror inte ens på andar. De skäms över de få bröder och systrar som tar Jesu ord på allvar och kastar ut andar.

Luk 9:26 Den som skäms för mig och mina ord, honom skall Människosonen skämmas för, när han kommer i sin och sin Faders och de heliga änglarnas härlighet.

Alla andar har olika uppdrag, det är viktigt att vi inte bjuder in någon ande, de kommer sällan ensamma. Med Oförlåtelse kommer ofta sjukdomsandar. Det spelar ingen roll för satan vilka in familjen som får lida, en förbannelse lever sitt eget liv och den kan endast brytas genom att man avsäger den den som synd och förlåter.

Det finns inga undantag, Herren BEFALLER oss alla att förlåta ALLA de som har sårat oss!

Vi har ingen rätt att hålla fast vid Oförlåtelse. Herren kräver att vi förlåter ALLA precis som Han har förlåtit alla som vill ta emot Honom.

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Nertill på sidan finns en enkel bön om du vill möta Jesus NU!


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 733 • © AUGUSTI • 12 • AA 2011 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Yoga är lika farligt som Heroin!

En vän till mig sade att han nästan blev "galen" när han prövade på Yoga.

De flesta som prövar på Yoga, kan inte sluta eftersom det är starkt beroendeframkallande. Yoga är religion, definitivt inte gymnastik. Rockmusikern, Pelle Miljoona är ett bevis på detta. I en intervju från 80-90-talet någon gång, hörde jag honom säga att han var överlycklig att han kunnat sluta med Yoga, men för nån tid sedan läste jag att han fortfarande höll på. Med andra ord lyckades han aldrig bli fri. Man kan inte bli "fri" utan Jesu vänskap, det bara går inte.

Aj! från loggen. © Benjamin Antell

Om man hänger sig åt Yoga, får man vara beredd på att andar kommer in i ens liv!

Eftersom det finns miljoner olika andar, varierar deras påverkan på oss. Även vi är ju alla olika. En vanlig ande som kommer genom Yoga heter Shiva, i vissa religioner kallas han satan.

Bland de besvärligaste andarna har vi dödsanden, som ofta i kombination med Hopplöshet kan få människor att, med tiden, ta livet av sig. Alla andar har ett "uppdrag". Dödsandens uppdrag är att få människor att ta livet av sig! Andarna har ofta namn som beskriver deras läggning.

Det kommer ofta folk till mig som hör "röster".

När jag ber för den försvinner "rösterna". En del (bland annat läkare) påstår att det hela handlar om psykiska problem, men detta stämmer inte. Det handlar alltid om andars påverkan.

En kille som inte orkade lyssna på sin dödsande var Ted Gärdestad. Han slängde sig framför ett tåg, ett tragiskt slut för en konstnärlig själ. Han berättade om en röst som tjatade på honom att han borde "ta livet av sig".

När jag ber för folk brukar Helig Ande (den tredje personen i guddomen) tala om för mig vad andarna heter!

De gånger när Helig Ande inte talar om namnen för mig, visar Han mig "hur de ser ut" i stället (jag ser dem hur tydligt som helst). När jag så befaller andarna ner i avgrunden (där de hör hemma) sticker de omedelbart och med dem "rösterna" som kan vara synnerligen irriterande för de människor som ständigt hör dem.

En del som börjar med Yoga får omedelbart problem, medan andra kanske får problen 20 år senare, eftersom andarna påverkar deras medvetande sakta men säkert. Andarna ställer till många problem, som de som bär på dem inte ens fattar. Andarna kan ju till exempel få dem att gifta sig med fel person och så vidare. Redan detta kan ju sluta i katastrof!

Vi bör hålla oss borta från allt som har att göra med österländska religioner och läkekonst!

Dessa är alltid knutna till religioner, därmed är de skadliga för oss i det långa loppet. En del blir friska, men till vilket pris!!! Vill du förlora det eviga livet bara för en tillfälligt bra hälsa?

Det finns kraft i Jesu namn!

Han helar fortfarande alla som vill ta emot Honom! Annars hade Han inte befallt oss att be för de sjuka! Att det kan vara knepigt att be för vissa kan ha många orsaker. Ibland kan det vara min tro som sviktar andra gånger kanske den man ber för har oförlåtelse i sittt liv, i sådana fall svarar Herren inte. Det gäller att studera Hans ord Bibeln, och be Helig Ande om ledning. Utan Helig Ande kan man omöjligt förstå Bibeln, eftersom den inte är en vanlig bok.

1975 blev jag troende och cirka en månad senare kastade jag ut andar tillsamman med några bekanta. Jesus befaller alla Kristna att kasta ut dem i Jesu namn! Se dock till att du är andedöpt innan du börjar, annars kan du råka illa ut. En del andar är väldigt aggressiva!

Andar är dock inget att vara rädd för om du är Kristen, eftersom vi i Jesu namn har samma auktoritet som Jesus själv har! Woohooo!

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Nertill på sidan finns en enkel bön om du vill möta Jesus NU!


Mina videos finns på: http://www.youtube.com/thalonen

P.P.S. Skriver även på Facebook (Ben Antell).

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

PS. Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Här kan du ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


Sverige, Fotograf Fred Skymbergs kontaktuppgifter:

Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : Fred9@comhem.se

USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Söderkulla, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund

Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

Gud välsigne alla er som söker sanningen!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:

BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

© Benjamin Antell 2011.

Enligt copyright-lagen får texterna och bilderna endast kopieras med tillstånd.

Fråga mig om du vill kopiera någon text, det kostar inget:-)

 
 
 
 
Britney Spears
x