Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 416 - 2007 10 30 South Wartzor

 

Peace,

Kirjoitan myös ruotsiksi ja englanniksi lähes joka päivä. En välttämättä kirjoita samoista asioista jokisella kielellä joten esim. Write 416 voi koskea muita asioita muilla kielillä.

Jumala on vapaus ja rauha sielulle.

Valokuva © Fred Skymberg, Tukholma.

En usko että meidän tarvitsee tuntea paineita tehdä sitä sun tätä, vaan että voimme levätä Hänen tahdossa ja vapaudessa. Jumala haluaa olla meidän isäämme, koska Hän rakastaa meitä. Jos sinum maallinen isäsi ei ole/ollut rakastavainen, älä siitä välitä, katso eteenpäin, Jumala rakastaa sinua sellaisena kun sinä olet.

Kun annat muille anteeksi, saat myös enemmän rukousvastauksia.

Jos sinulla on huonoja muistoja omasta isästäsi, anna hänelle anteeksi. Jos et osaa, rukoile että Jumala autta sinua siinä. On erittäin tärkeätä että aina annat muille anteeksi, niikuin Jeesuskin teki. Silloin piru häviää ja sinä olet todella vapaa niinkuin kenguru tasangolla (asuin nuorena Australiassa :-)

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben

Ilmainen musiikki mp3 muodossa, lähes kaikki Benin levyt: http://antell.com/mp3.html

PS. Elämä alkaa pienellä yksinkertaisilla rukousella. Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle, tai kokeilla miltä se tuntuu, sano rehellisesti tämä rukous:

Herra Jumala minä uskon sinuun, anna minulle anteeksi minun syntini, ja tule minun sydämmeen. Anna minulle rohkeuutta kertoa muille Sinusta. Kiitos että olet palastanut minut Jeesuksen nimessä, aamen.

Noin se alkaa, jos rukoilit, tulet huomaamaan muutoksen elämässäsi. Toiset muuttuvat heti, ja toiset hitaammin. Olemme kaikki erilaisia, mutta Jumala rakastaa meitä kaikkia.


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 415 - 2007 10 29 South Wartzor

 

Peace,

Halloween on tullut Suomeen.

Jipii? Nyt vedettiin kello pari tuhatta vuotta taaksepäin taas, eikä pelkästään tuntia. Nyt sytytämme Jack O'Lantern pumppuja jotta Jackin henki löytäisi meidän koteihimme. Lasten pitää juhlia pirujen ja vamppyyrien verisissä vaateissa, pitäähän suomenkin pysyä mukana trendeissä!

Ei kai se mitään jos muutama sata lasta saav pahoja unia ja kosteita sänkyjä pelkästä peloituksesta. Osa heistä pääsevät eroon ongelmistaan, vuosien mittaan. Ei kaikki tietenkään mutta, entäs sitten?

Sama äijä joka on inspiroinut Harry Potterin kirjat, Joulupukin ja okulttifilmit Rosemary's baby, the Omen, the Exorscist y.m. on Halloweenin takana, elikkä saatana itse. Syy miksi hän inspiroi ihmisiä kirjoittamaan näitä "suloisia tarinoita" on se että hän haluaa meidän lapsien huomiota. Hän haluaa johdatta heidät pois Jumalalta ja suoraan okultismiin. Toiset jää tällä tavalla ikuseksi orjiksi taikuuden mailmaan.

Eläämme vielä Aatamin ajoissa mikään ei ole muuttunut siitä lähtien kun evoluutioopettajimme istuivat puissa maiskimissa käpyjä.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben

Ilmainen musiikki mp3 muodossa, lähes kaikki Benin levyt: http://antell.com/mp3.html


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 414 - 2007 10 22 South Wartzor

 

Peace,

Los Angeles 1988 valokuva © Benjamin Antell...kukkulalla...

Uskovainen muusikko (triple rated basisti) Abraham laboriel Los Angelesista © Benjamin Antell

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 413 - 2007 10 19 South Wartzor

 

Peace,

 


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 412 - 2007 10 18 South Wartzor

 

Peace,

Et ole yksin!

Valokuva © Benjamin Antell

Et ole ikinä yksin!

Jumala on aina läsnä, eikä maailmassa ole niin vaikeita tilanteita jotta Hän ei pystyisi korjata. Suomessa tehdään valtavan paljon itsemurhia aivan turhaan, eihän itsemurha auta mitenkään. Se on hyvin mahdollista ett se vie ihmisen "mankelista Helvettiin". Mitä hyötyä siinä on?

Jumala vastaa varmasti jos puhut Hänen kanssaan rehellisesti.

En tiedä miksi minun piti rukoilla pari kuukautta ennen kun Hän vastasi, toiset saavat heti "yhteyden"... Ehkä se johtuu siitä että olemme kaikki erilaisia. Ei parempia eikä huonompia, vaan erilaisia.

Valokuva © Caroline Antell

Maailmassa ei ole hyviä ja huonoja ihmisiä.

Olemme kaikki huonoja, mutta onneksi se ei merkitse mitään, jos otamme vastaan Jeesusksen lahjan, se on ilmainen ja vie meidät suoraan Taivaaseen. Jeesus kuoli nimittäin sinun ja minun puolesta.

Miksi Jeesuksen piti kuolla?

Öljymaalaus © Benjamin Antell

Hänellä oli jostain syystä pakko kuolla meidän puolestamme sen tähden että me olemmme kaikki syntisiä, joka ikinen meistä. Ei yksikään meistä ansaitse iankaikista elämää, se on lahja.

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben

PS. Elämä alkaa pienellä yksinkertaisilla rukousella. Jos haluat antaa elämäsi Jeesukselle, tai kokeilla miltä se tuntuu, sano rehellisesti tämä rukous:

Herra Jumala minä uskon sinuun, anna minulle anteeksi minun syntini, ja tule minun sydämmeen. Anna minulle rohkeuutta kertoa muille Sinusta. Kiitos että olet palastanut minut Jeesuksen nimessä, aamen.

Noin se alkaa, jos rukoilit, tulet huomaamaan muutoksen elämässäsi. Toiset muuttuvat heti, ja toiset hitaammin. Olemme kaikki erilaisia, mutta Jumala rakastaa meitä kaikkia.


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 411 - 2007 10 17 South Wartzor

 

Peace,

"Have a talk with God", Stevie Wonder..

Valokuva © Benjamin Antell

Näin Stevie kirjoitti kappaleessaan. Meidän täytyy ymmärtää antaa Jumalalle aikaa puhua meille, 5 minuuttia päivässä ei oikein riitä. Jos annamme Hänelle aikaa niin silloin saamme myös vastauksia. Rehellisyys on avain Jumalaan, Jeesuksen kautta.

Jos puhumme tai rukoilemme Jumalaa Jeesuksen nimessä, niin silloin Hän vastaa aivan varmasti (tämä on lupaus Jumalalta). Hän vastasi minulle ihan selkeästi, ja hän voi myös puhua sinulle yhtä hyvin, sillä minä en ole mitenkään erikoinen.

Poltin 40 röökiä päivässä, en pystynyt millään lopettamaan.

Valokuva © Benjamin Antell

Olin aikamoinen savupiippu, mutta sinä päiväna kun Jumala pelasti minut, hän samalla vapautti minut Marlboroistani. Viina ei koskaan ollut ongelma minulle, jätin viinatkin kolmekymmeneksi vuodeksi, koska viina ei ollut mitenkään tärkeä minulle.

Uskoon tuleminen ei tarkoita sitä että ihmisen pitää luopua jostakin.

Se on vain "uskontoa" sinänsä, ja se vie suoraan Helvettiin. Henkilökohtainen yhteys Jumalaan on ainoa tie. Jeesus mahdollistaa meidän yhteyden Jumalaan, koska Hän on ainoa ovi jumalan luo.

Kun ihminen otta Jumalan vastaan rehellisesti, niin Jumala näyttää mikä on oikein ja mikä on väärin. Voit ottaa ihan iisisti, kyllä se siitä, pitää vaan muistaa olla rehellinen ja ottaa päivä kerrallaan :-)

Lue Uusi Testmentti ensin, koska vanha testamentti on tosi vaikea kirja ja monet asiat siinä eivät enään ole tapetilla. Jeesus muutti nimittäin lain kun hän antoi elämänsä meidän puolestamme. Nyt pääsemme Taivaaseen Hänen lipulla :-)

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 410 - 2007 10 16 South Wartzor

Peace,

Minun täytyy vissiin yrittää kirjoittaa suomenkielellä vaikka en osaa.

Olen pienenä oppinut suomea Australiassa joten...

Valokuva © Benjamin Antell

Meille valehdeltiin Suomen televisiossa eilen taas!

2 Suomalaista Musliimia vättivät että Islami on rakkauden uskonto. Tämähän on suuri valhe. Luen itse Koraania, siis se oikea käännös eikä turistiversio :-) Minun arabilainen Koraani on se verinen versio jota he käyttävät itse.

Koraanissa lukee ett kaikki muut ihmiset paitsi musliimit ovat koiria.

He tappavat omia lapsiaan. Jos joku haluaa jättää Islaamin (syy mikä tahansa), niin silloin kuka tahansa musliimi saa tappaa hänet, Koraani opettaa näin. - Se joka tappaa jonkun joka haluaa jättä Islamin on hyvä musliimi. Näin siinä helvetin kirjassa lukee. Onko se rakkauutta, minä vaan kysyn???

Olen itse tavannut Jeesuksen, se on ihme juttu mutta totta.

Öljymaalaus © Benjamin Antell

Hämmästyin suuresti kun hän vastasi minulle yhtä selkeästi kuin kuka tahansa. Olin silloin 21 vuotias, ja täysin kyllästynyt tähän maailmaan. Rukoilin varmaan pari kuukautta ennen kuin hän vastsi minulle. Hän sanoi suunnilleen näin "olen Jumala ja minä vuodatan voimani sinun päällesi" ("Jag är Gud och jag utgjuter min kraft över dej") heti tunsin valtavan viomaiskun joka meni kehoni lävitse niinkuin salama, en tuntenut tuoliani enään jossa istuin. Tunsin itseni leijuvan selälläni ilmassa, en tiedä kuinka kauan tämä kaikki kesti mutta tunsin itseni rakastetuksi eka kertaa elämässäni. Tunsin kuinka Jumalaa halasi minua fyysisesti!

Akryylimaalaus © Benjamin Antell

Tämä oli vain ensimmäinen kerta kun tapasin Jumalani oikeasti. Hän puhuu minulle päivittäin. Olen ihan varma siitä mihin olen menossa. En epäile sekunttiakaan että pääsen Taivaaseen koska otin Jeesuksen vastaan ja Hän viettää aikaa kanssani joka päivä. Silloin tällöin hän jopa koskee minuun ihan fyysisesti, se on ihana fiilis.

Hän pyysi minua varoittamaan ihmisiä Helvetistä, uskonnoista, ja kertomaan Hänen rakkaudestaan.

Sen tähden kirjoitan lähes päivittäin , ruotsiksi, englanniksi, ja nyt huonolla suomenkielelläni :-)

 

Älä anna pirun huijata sua, Uncle Ben


Valokuvaaja, Ruotsi: Fred Skymberg . Address : Tennisvägen 32, S-17553 Järfälla
Sweden.Tel: 46858035343 e_mail : fred9@chello.se

Valokuvaaja USA: John Kendall http://www.vintage-electronics.com/


I'm not trying to put anyone down with my Write, I'm just trying to convey what God has put on my heart. I also feel that that life is too short, to just shut up and go with the flow, when people suffer under all kinds of bondage, when they could in fact be set free in Christ.

Peace, Ben

Benny Antell, Ben Antell, Benjamin Antell