Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 416 - 2007 10 30 Wartzor


Peace,

Kirjoitan myös ruotsiksi ja englanniksi lähes joka päivä. Suomenkieli on Enigma minulle, mutta yritän kuitenkin.


Jumalan vapaus ja rauha sinulle!

Valokuva © Fred Skymberg, Tukholma.


Kun annat muille anteeksi, saat itse enemmän rukousvastauksia.


Jos sinulla on huonoja muistoja omasta isästäsi, anna hänelle anteeksi. Jos et osaa, pyydä apua Jumalalta. On erittäin tärkeätä että aina annat muille anteeksi, niikuin Jeesuskin teki. Silloin piru häviää ja sinä olet todella vapaa niinkuin kengurut tasangolla (asuin nuorena Australiassa).

 

Älä anna piru huijata sut, Uncle Ben setä.



Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 415 - 2007 10 29 South Wartzor

 

Peace,

Halloween on ikävä kyllä tullut Suomeen.


Jipii? Nyt vedettiin kello parituhattavuotta taaksepäin taas, eikä pelkästään tuntia. Nyt sytytämme Jack O'Lantern pumppuja jotta Jackin paha henki löytäisi meidän koteihimme. Lasten pitää juhlia pirujen ja vamppyyrien verisissä vaateissa, pitäähän suomikin pysyä mukana saatanan trendeissä!

Ei kai se mitään jos muutama tuhat lasta saa pahoja unia ja kosteita sänkymuistoja pelosta. Osa heistä pääsevät eroon ongelmistaan, vuosien mittaan. ei tietenkään kaikki mutta, entäs sitten? Sama äijä joka on inspiroinut Harry Potterin kirjat, Joulupukin ja okulttielokuvat Rosemary's baby, the Omen, the Exorscist y.m. on Halloweenin takana, elikkä saatana itse. Syy miksi hän inspiroi ihmisiä kirjoittamaan näitä “suloisia tarinoita” on se että hän haluaa kaapata lapset! Hän haluaa johdattaa heidät pois Jumalan suojaltaan suoraan okultismiin. Toiset jäävät tällä tavalla ikusesti orjiksi taikuuden mailmaan. Eläämme vielä Aatamin ajoissa mikään ei ole muuttunut siitä lähtien kun evoluutioopettajimme istuivat puissa maiskimassa käpyjä.


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 414 - 2007 10 22 South Wartzor

 

Peace,

Los Angeles 1988 © Ben kukkulalla.


Uskovainen muusikko (triple rated basisti) Abraham laboriel Los Angelesista.

Kuva on otettu Vaasassa! © Ben


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Uncle Ben's ajatuksia, WRITE 412 - 2007 10 18 South Wartzor


Peace,

Valokuva © Ben


Et ole ikinä yksin!

Jumala on aina läsnä, eikä maailmassa ole niin vaikeita tilanteita jotta Hän ei pystyisi korjata. Suomessa tehdään valtavan paljon itsemurhia aivan turhaan, eihän itsemurha auta mitenkään! Se on hyvin mahdollista ett se vie ihmiset suoraan mankelista Helvettiin. Mitä hyötyä siinä on? Jumala vastaa varmasti jos puhut Hänen kanssaan rehellisesti. En tiedä miksi minun piti rukoilla pari kuukautta ennen kun Hän vastasi, toiset saavat heti "yhteyden"... Ehkä se johtuu siitä että olemme kaikki erilaisia. Ei parempia eikä huonompia, vaan erilaisia.

Valokuva © Caroline Antell


Maailmassa ei ole hyviä ja huonoja ihmisiä!


Olemme kaikki huonoja, mutta onneksi se ei merkitse mitään jos otamme Jeesusta vastaan. Jeesus kuoli nimittäin sinun ja minun puolesta.


Miksi Jeesuksen piti kuolla?

Öljymaalaus 80-luvulta © Ben


Hänellä oli jostain syystä pakko kuolla meidän puolestamme sen tähden että me olemme kaikki syntisiä, joka ikinen meistä. Ei yksikään meistä ansaitsee iankaikkista elämää, se on lahja.


PS. Elämä alkaa pienellä yksinkertaisilla rukousella. Jos haluat tehdä parannusta ja antaa elämäsi Jeesukselle, tai kokeilla miltä se tuntuu, sano rehellisesti tämä rukous:


Herra Jumala tulen eteesi Jeesuksen nimessä, minä uskon sinuun, anna minulle anteeksi, olen mokannut paljon, tule minun sydämmeen, pelasta minua. Anna minulle Pyhä Henkisi, ja rohkeutta kertoa muille Sinusta. Kiitos että olet pelastanut minua Jeesuksen nimessä, aamen.


Noin se alkaa, jos rukoilit, tulet huomaamaan muutosta elämässäsi. Toiset muuttuvat heti, ja toiset hitaimmin. Olemme kaikki erilaisia, mutta Jumala rakastaa meitä kaikkia.



––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 411 - 2007 10 17 South Wartzor


Peace,

Have a talk with God”, – Stevie Wonder.


Valokuva © Ben

Meidän täytyy ymmärtää antaa Jumalalle aikaa puhua meille, 5 minuuttia päivässä ei oikein riitä. Jos annamme Hänelle aikaa niin silloin saamme myös vastauksia! Rehellisyys on avain Jumalaan, Jeesuksen kautta. Herra vastasi minulle ihan selkeästi, ja hän voi myös puhua sinulle yhtä hyvin, sillä minä en ole mitenkään erikoinen. Poltin pari askia tupakkaa päivässä, en pystynyt millään lopettamaan. Mutta kun tapasin taivaan isä 1975, unohdin polttaa!


Valokuva © Benjamin Antell


Olin aikamoinen savupiippu, mutta sinä päiväna kun Jumala pelasti minut, hän samalla vapautti minut Marlboroistani. Viina ei koskaan ollut ongelma minulle, jätin viinatkin, koska viina ei ollut mitenkään tärkeä minulle. Join lasillinen joskus ennen mutta nykyään en itse juo ollenkaan, Herran pyynnöstä.



Uskoon tuleminen tarkoitaa että ihminen pitää tehdä parannusta.

Yhteys Jumalaan pyhän Hengen kautta on ainoa tie. Jeesus mahdollistaa meidän yhteyden Jumalaan, koska Hän on ainoa ovi Jumalan luo. Kun ihminen otta Herra vastaan rehellisesti, niin Hän näyttää mikä on oikein ja mikä on väärin. Voit ottaa ihan iisisti, kyllä se siitä, pitää vaan muistaa olla rehellinen ja ottaa päivä kerrallaan. Pyhä Henki on opettajamme ja Lohduttajamme! Lue Uusi Testmentti ensin, koska vanha testamentti on tosi vaikea kirja. Jeesus muutti nimittäin lain kun hän antoi elämänsä meidän puolestamme. Nyt pääsemme Taivaaseen Hänen armon kautta.  

Äla anna piru huiata sut! Uncle Ben setä.


––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Uncle Ben's (Almost Daily) WRITE 410 - 2007 10 16 South Wartzor


Peace,


Olen pienenä oppinut suomea Australiassa, eräs kaveri sanoi “jonkin verran”.

Tanska, valokuva © Ben


Meille valehdeltiin Suomen televisiossa eilen taas!

2 Suomalaista Musliimia vättivät että Islami on rakkauden uskonto! Tämähän on suuri valhe. Luen itse Koraania, siis se oikea käännös, eikä turistiversion. Minun arabilainen Koraani on verinen versio.

Koraani väittää ett kaikki muut ihmiset paitsi musliimit ovat koiria, apinoita ja sikoja.


He tappavat jopa omia lapsiaan jos joku haluaa jättää islaami uskonsa (syy mikä tahansa).


Öljymaalaus © Ben


Hämmästyin suuresti kun Jumala vastasi minulle yhtä selkeästi kuin kuka tahansa. Olin silloin 21 vuotias ja täysin kyllästynyt tähän maailmaan. Rukoilin varmaan pari kuukautta ennen kuin hän vastasi minulle. Hän sanoi suunnilleen näin “Minä olen Herre ja viotelen sinut voimallani” (“Jag är Gud och jag utgjuter min kraft över dej”) heti tunsin valtavan viomaiskun joka meni kehoni lävitse niinkuin salama, en tuntenut tuoliani enää jossa istuin. Tunsin itseni leijuvan selälläni ilmassa, en tiedä kuinka kauan tämä kaikki kesti mutta tunsin itseni rakastetuksi eka kertaa elämässäni. Tunsin kuinka Jumalaa halasi minua fyysisesti!

Akryylimaalaus © Ben


Silloin tällöin Herra jopa koskee minuun ihan fyysisesti, se on ihana fiilis. Hän pyysi minua varoittamaan ihmisiä Helvetistä, uskonnoista (saatana on keksinyt joka uskonto), ja kertomaan Hänen rakkaudestaan.


Sen tähden kirjoitan lähes päivittäin, ruotsiksi, englanniksi, ja joskus yritän suomeksi…



Rauhaa!