ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 761 • mars 15 • 2017 Wartzor

Watergate farm i England 16 april, 2017
Fick vittna om Gud för människor som älskar får och kor. Fick även be för en konstnär (Brian 80 år) som fick känna Guds kraft för första gången och lämna sig till Gud. En kvinna blev botad från smärta i sin fotled, eftersom hon var lite reserverad pekade jag bara på hennes fotled och befallde smärtan att ge vika i Jesu namn. Hon blev mycket förvånad när smärtan lämnade henne. Jag berättade för henne att alla pånyttfödda, andedöpta kristna kan bota sjukdomar i Jesu namn, men att få verkar förstå att de har den auktoriteten. All ära till Herren!

– Som folk brukar göra, frågade damen om jag hörde till någon kyrka. Jag förklarade att jag har hört till ett antal församlingar men att jag för tillfället jobbar på free-lance basis eftersom Gud skickar mig till olika länder. Sedan vittnade jag för andra om kvinnan som just blivit helad plus några andra under. Tragiskt nog hade ingen av dem hört att Jesus forfarande är verksam, alla blev väldigt förvånade. Det är verkligen viktigt att vi kommer ut mer bland folk. Många går ju inte i kyrkan längre och barnen går sällan i söndagsskolan, därför ser vårt normlösa samhälle mera ut som ett zoo i dag. All ära till Herren!

.....................................................................................................

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 759 • mars 14 • 2016 Wartzor

Tvivlande vän med höftvärk Den tredje januari 2017 var jag på väg till Vasa för att hjälpa en ung kille rent praktiskt. En kristen vän dök upp i första korsningen från mitt hus och kom haltande ur sin bil. ”Vill du att jag ber för höften din”, frågade jag. ”Int vaar e väl nå betär”? (– inte blir det väl bättre) fick jag som svar, han hade bara tänkt hälsa på. ”Säg inte så”, – sade jag och klev ur bilen lade handen på hans höft och befallde all värk att försvinna och kroppen att bli mjuk.

– ”Va konstigt, värken försvann!” – sade han. ”Det är väl inte konstigt” kontrade jag. Min broder hade tydligen ingen tro för sitt helande, eller min bön, men det spelade ingen roll för jag tror när jag ber för folk, och min vän var trots allt “öppen” för förbön. Skulle inte Bibelns Gud som har skapat oss även kunna underhålla våra kroppar?

Tack Fader! ”Genom att han (Jesus) gav sitt liv för oss har vi lärt känna kärleken. Så är också vi skyldiga att ge våra liv för våra bröder”. 1 Joh 3:16. – Detta betyder ju inte att vi måste dö fysiskt för våra bröder, men vi behöver lägga ner vårt eget liv och våra egna intressen om Gud skall kunna använda oss effektivt.

All ära till Herren!

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 758 • Jan 10 • 2016 Wartzor

En fråga på nätet:

Det står ju i Bibeln att vi bör avhålla oss från magi, trolldom, häxkonst och sånt, hur är det då med alla barnsagor som innehåller detta? Borde vi förkasta Askungen, Hans&Greta, Snövit, Astrid Lindgren, C. S. Lewis saga “Narnia” om häxor, Tolkiens “Sagan om ringen” med mera, eftersom man i dessa finner häxor, våld och trolldom?

MIN KOMMENTAR: Barnsagor kommer vanligtvis ur mörkrets värld, de var tidigare ofta barnförbjudna på grund av deras blodiga karaktär! På engelska heter sagor “Fairy Tales” som betyder Fé Historier, på grund av att de är baserade på andar och demoner.

Sagor är ofta sumbliminalt skrivna, en del är till och med skrivna under drogpåverkan eller via automatisk skrift (spiritism), vilket betyder att de flesta som läser dem inte “ser” sagornas sanna budskap eller agenda! Vår själa-fiende är en slug rackare som lurar aningslösa föräldrar att dra hem denna “förbannade” smörja till sina barn.

.................................................................................................

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 757 • Jan 7 • 2016 Wartzor

Tacka bibelns Gud varje morgon för en ny dag – innan du börjar dagen – och be att Gud skall vara med dig, leda dig, beskydda dig och välsigna dig. Om du är kristen, be även att du får tillfälle att berätta om Jesu Evangelium för någon.

.................................................................................................

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!TANKAR 756 • Jan 03 • 2016 Wartzor

An open relationship is a relationship where one person does not respect the other. The couple are not exclusively seeing each other and can date, flirt and fornicate with other shallow people.

The lack responsibility for other peoples lives is evil. This is a sinful way of life that God actually hates.

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Håller mest till på Facebook nuförtiden.

Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig och varna folk för skadliga saker. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Gud välsigne alla er som söker sanningen!

Enligt copyright-lagen får texter och bilder

endast kopieras med tillstånd. Skriver detta endast på grund av att onda människor ibland kopierar och förvanskar texer.

Fråga mig om du vill kopiera någon text, det kostar inget.

 
 
 
 
Britney Spears
x