http://antell.com/2017_svensk_rap/

Uppdaterad i all hast Mars 2023ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 761 • mars 15 • 2017 Wartzor


Watergate farm i England 16 april, 2017

Fick vittna om Gud för människor som älskar får och kor. Fick även be för en konstnär (Brian 80 år) som fick känna Guds kraft för första gången och lämna sig till Gud. En kvinna blev botad från smärta i sin fotled, eftersom hon var lite reserverad pekade jag bara på hennes fotled och befallde smärtan att ge vika i Jesu namn. Hon blev mycket förvånad när smärtan lämnade henne. Jag berättade för henne att alla pånyttfödda, andedöpta kristna kan bota sjukdomar i Jesu namn, men att få verkar förstå att de har den auktoriteten.


Som folk brukar göra, frågade damen om jag hörde till någon kyrka. Jag förklarade att jag har hört till ett antal församlingar men att jag för tillfället jobbar på free-lance basis eftersom Gud skickar mig till olika länder. Sedan vittnade jag för en grupp på farmen som såg kvinnan som just blivit botad, plus några andra under. Tragiskt nog hade ingen av dem hört att Jesus forfarande är verksam, alla blev väldigt förvånade. De var antagligen Church of England människor. Det är verkligen viktigt att vi kommer ut mer bland folk. Många går ju inte i kyrkan längre och barnen går sällan i söndagsskolan, därför ser vårt normlösa samhälle mera ut som ett zoo i dag.


All ära till Herren!


…………………………………………………………………………………………………

ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 759 • mars 14 • 2016 Wartzor


Tvivlande vän med höftvärk Den tredje januari 2017 var jag på väg till Vasa för att hjälpa en ung kille rent praktiskt. En kristen vän dök upp i första korsningen från mitt hus och kom haltande ur sin bil. ”Vill du att jag ber för höften din”, frågade jag. “Int vaar e väl nå betär”? (“inte blir det väl bättre”) fick jag som svar, han hade bara tänkt hälsa på.

Säg inte så”, – sade jag och klev ur bilen, lade handen på hans höft och befallde all värk att försvinna och kroppen att bli mjuk.

– ”Va konstigt, värken försvann!” – sade han. ”Det är väl inte konstigt”, kontrade jag. Min broder hade tydligen ingen tro för sitt helande, eller min bön. Det spelade ingen roll för att jag tror när jag ber för folk. Min vän var trots allt “öppen” för förbön även om entusiasmen var honom fjärran. Skulle inte Bibelns Gud som har skapat oss även kunna underhålla våra kroppar?

Tack Fader! ”Genom att *han gav sitt liv för oss har vi lärt känna kärleken. Så är också vi skyldiga att ge våra liv för våra bröder”. (1 Joh 3:16) * Jesus


Detta betyder ju inte att alla vi måste dö fysiskt för våra bröder, men vi behöver “lägga ner” vårt eget liv om Gud skall kunna använda oss effektivt.


All ära till Herren!

…………………………………………………………………………………………………ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 758 • Jan 10 • 2016 Wartzor


En fråga på nätet:

Det står ju i Bibeln att vi bör avhålla oss från magi, trolldom, häxkonst och sånt. Hur är det då med alla barnsagor som innehåller detta? Borde vi förkasta Askungen, Hans&Greta, Snövit, Astrid Lindgren, C.S. Lewis saga “Narnia” om häxor, Tolkiens “Sagan om ringen” med mera, eftersom vi i dessa finner häxor, våld och trolldom?


MIN KOMMENTAR: Barnsagor kommer vanligtvis ur mörkrets värld, de var tidigare ofta barnförbjudna på grund av deras blodiga karaktär! På engelska heter sagor “Fairy Tales” som betyder Fé Historier, på grund av att de är baserade på andar, demoner och många former av ondska.

Sagor är ofta subliminalt skrivna, en del är till och med skrivna under drogpåverkan eller via automatisk skrift (spiritism). Detta betyder att de flesta som läser dem inte “ser” sagornas sanna budskap eller agenda! Vår själafiende är en slug rackare som lurar aningslösa föräldrar att dra hem denna “förbannade” smörja, av tradition, till sina stackars barn.


………………………………………………………………………………………………….


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 757 • Jan 7 • 2016 Wartzor


Tacka bibelns Gud varje morgon för en ny dag – innan du börjar dagen – och be att Gud skall vara med dig, leda dig, beskydda dig och välsigna dig. Om du är kristen, be även att du får tillfälle att berätta om Jesu Evangelium för någon.

………………………………………………………………………………………………….


ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 756 • Jan 03 • 2016 Wartzor


An “open relationship” is a relationship, where one person does not fully respect the other. The couple are not exclusively seeing each other and can date, flirt and fornicate with other shallow people, who have no fear of the living God!


The lack responsibility for other peoples lives is evil and ego-based. This is a sinful way of living that God actually hates. However if you repent and better your ways and get married, God will forgive you!


Don't let the devil get you, Uncle Ben