http://antell.com/2014_svensk/ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 750 • Mars 18 • 2014 Wartzor


Peace,


Miraklet i Vasa, sommaren 2012!

En svensk tjej såg mig på Outsiders, TV5 i Sverige.


Kvinnan led svårt av en whiplashskada efter en bilolycka för 8 år sedan. Hon hade även crohns sjukdom och kom till ett av mina möten som jag då höll i Vasa i egen regi. Hon blev mirakulöst botad på några sekunder. All värk försvann på en gång. Sedan ville hon även låta döpa sig, så vi åkte till Smulterö i Vasa och döpte alla som ville bli döpta på mötet.


Det är ovanligt att jag inte döper folk på möten som jag drar i egen regi! Dopet är inget att grubbla över. Så fort man fattar vad det handlar om är det bara att låta döpa sig så att man kan vandra vidare med Herren! Vuxendopet är en rättfärdig handling enligt Jesus:


Matteus 3:15 Jesus svarade honom: “Låt det nu ske. Det är så vi ska uppfylla all rättfärdighet”. Då lät han det ske.


När tjejen kom hem till Norrköping undrade hennes släktingar om även de skulle kunna få förbön, så då reste jag dit när jag blev ombedd. Jag fick döpa 8 eller 9 till chilenare där i Getå. På mötet som jag fick hålla i en chilensk församling blev många botade och befriade även pastorn. Man köade för förbön i 5 timmar.


En kvinna trodde att jag “knuffade” mannen när bilden togs,

men hon fick själv en ordentlig knuff av Gud någon dag senare.

Många såg det, men jag såg det inte för jag bad med slutna ögon,

märkte bara att hon plötsligt “försvann”.


Norrköping, Sverige 2012. Reste i Sverige igen och bad för folk 27/11-11/12, 2013, varifrån jag fortsatte direkt till Jerusalem. På Arlanda kom en dyster gammal man fram till mig i folkvimlet och bekände sina synder för mig, jag bad och välsignade honom i Jesu namn och mannen sken som en sol. Gud är god!


När vi landade i Tel Aviv började det regna, sedan hagla och snöa. Vi råkade ut för det vildaste snöovädret på 150 år, enligt de infödda. När vi kom fram till hotellet höjdes paraplypriserna till det dubbla. Snödjupet var mellan 40cm och en meter i Jerusalem! IDF räddade i något skede tvåtusen bilar ur snömassorna, förarna hade kört fast längs de snöiga    vägarna. Kom ihåg om du åker taxi, att priset tillbaka är minst det dubbla!

God morgon Jerusalem...


Jag fick vittna och be för människor på hotellet under snöstormen, och be för en arab som hade svårt att ta sig över en snödriva på stan, medan vi bekantade oss med landet. Det var en mycket intressant och givande resa. Att resa med smörjelse är ett underbart och annorlunda företag. Vid Klagomuren kom en ortodox kabbalist fram som ville knyta ett rött snöre runt min handled. Jag sade till honom att jag inte gillar satan, då backade han omedelbart, tog sitt snöre och försvann. En annan dag kom han igen, utan att känna igen mig lade han snöret på min handled, tittade frågande upp under sin svarta hatt och undrade om han skulle dra åt. Man kan ju inte be främlingar att dra åt skogen, så sade jag med mörk stämma “I don’t like Lucifer” (Jag gillar inte Lucifer), omedelbart backade han igen och försvann i folkvimlet. Man ser många kändisar med dessa röda kabbala snören runt handlederna, ett tecken på att de lyssnar på Madonna, eller själva har besökt Klagomuren.


Kabbala?

Kabbalan blomstrade i Europa under medeltiden men även i Safed/Zefat, norra distriktet i Israel. Kabbala är ett ockult religiöst mera filosofiskt system. Dessa judar sätter Kabbala högre än Torah (Moseböckerna)! Lustigt nog är Kabbala nästan samma sak som hinduism! Man talar om shakras, kroppsställningar, andningsteknik och allt det där som hör till yoga/TM (Trancendental Meditation). Kabbala är lika sexfixerat som hinduismen som är besläktad med buddhismen, dödens religion. Som de flesta    österländska religionerna fokuserar kabbala mest på egot. Man talar om utvidgandet av medvetandet, energinivåer, symbolism, kommunikation med alla varelser både jordiska och utomjordiska. Man har lånat en hel del symboler från den andliga sidan av kristendomen. Zohar är ett erotiskt bildspråk, boken är tydligen viktig i kabbala liksom Sefer Bahir (Klarhetens Bok) och Talmud. Ju mer man studerar kabbala märks även en tydlig koppling till frimureriets symbolik, dessutom är Lucifer (Ljusormen) “gud” i kabbala, precis som i Frimureriets ordnar. Man talar om upplysning och klarhet, men i själva verket blir man ännu mera “förvillad” när man ger sig in i mystikens värld som i grunden är ytterst manipulativ, baserad på lögn och filosofi. Kunskap ger stolthet och det verkar vara basen för kabbala och annan mystik. De som inte har ett andlig liv i Gud, dras ofta till filosofier och religioner som en ersättning för Helig Ande, som Gud kallas Sanningens Ande!


Ps. Du kan vara “andlig” utan att följa Jesus, men andlighet utan Jesus är motpolen till Guds kraft, då är man i satans manipulativa mörker och den gröten kommer man inte ur utan kraften i “Jesu namn”, den starkaste kraften i universum! Om du har andliga gåvor, gör bättring och be Gud bli Herre i ditt liv, då kan Helig Ande, Sanningens Ande leda dig!