ENDAST DÖDA FIRRAR FLYTER MED STRÖMMEN!

TANKAR 750 • Mars 18 • 2014 Wartzor
(det händer ofta att jag korrigerar text i efterhand. Min engelska write är ofta olik den svenska)

Peace,

Numera har jag ont om tid att skriva på mig hemsida, dels på grund av alla resor men även på grund av att jag ber för väldigt många över hela världen via Facebook. Jag får även böcker av Herren som jag skriver ner och låter trycka.

Eftersom jag inte för tillfället har tid att skriva här dagligen, gör jag om 2014 till en enklare mera rörig variant, antagligen med varierande framgång. Finns det någon Kristen som känner för att hjälpa mig med denna sida, hör av er.

Miraklet i Vasa, sommaren 2012!

En svensk flicka såg mig på TV5 i Sverige. Hon led svårt av en whiplashskada efter en bilolycka för 8 år sedan. Hon hade även crohns sjukdom. Hon kom till ett av mina möte som jag då höll i Vasa i egen regi. Hon blev mirakulöst helad på några sekunder. All värk försvann på en gång. Sedan ville hon även låta döpa sig, så vi åkte till Smulterö i Vasa och döpte alla som ville bli döpta på mötet.

Det är ovanligt att jag inte döper folk på möten som jag drar i egen regi! Dopet är inget att grubbla över. Så fort man fattar vad det handlar om är det bara att låta döpa sig så att man kan vandra vidare med Herren! När tjejen kom hem till Norrköping undrade släktingarna om äve de skulle kunna få förbön, så då reste jag dit nhär jag blev ombedd. Fick döpa 8 eller 9 till chilenare där in Getå. På mötet som jag fick hålla i en chilensk församling blev många helade och befriade. Man köade för förbön i 5 timmar...

Norrköping, Sverige 2012.

Reste i Sverige igen och bad för folk 27/11-11/12, 2013, varifrån jag fortsatte direkt till Jerusalem och råkade ut för det vildaste snöovädret på 150år. Snödjupet var mella 40cm och en meter i Jerusalem...

God morgon Jerusalem...

Fick vittna för många människor och be för en del medan jag bekantade mig med landet. Det var en mycket givande resa. Dessutom fick jag min bok korrekturläst av min resekumpan medan stormen var som värst. Åkte hem via Arlanda den 18/12.

Den kommande boken 2014.

Nu reser jag till Sverige för sjunde gången sedan 2012.

To be continued...fortsättning följer...

 

Whatever you do, don't let the devil get you, Uncle Ben

Håller mest till på Facebook nuförtiden.

Här är en kort bön du kan be, om du vill lära känna Gud som älskar Dej, och bli räddad!

Herre, jag kommer inför dig i Jesu namn. Jesus kom in i mitt hjärta och förlåt mig mina synder. Tack för att Du dog i mitt ställe, för mina synder. Jag "tror" att Du uppstod från dödsriket. Fyll mig med din Helige Ande, och Guds frid. Befria mig fullständigt från allt mörker från mitt gamla liv. Ge mig ett generöst hjärta, och mod att vinna andra för dig.

Jag är frälst, räddad, född på nytt, befriad och förlåten. Tack vare dig är jag på väg till Himmelriket, Tack Jesus för att jag får ärva dej!

Ditt liv kommer att förändras, antingen på bråkdelen av en sekund, eller med tiden. Gud möter alla individuellt, ingen annan är som du. Gud älskar dig, kom ihåg det.

Om man "tror" på Gud, då bör man även bevisa det genom att "försöka" leva enligt Guds vilja. I Nya Testamentet står det hur vi bör leva. Det vi inte förstår, kan vi be den Helige Ande om hjälp med, Han är vår Hjälpare medan vi är på Jorden.

Man bör även låta döpa sig i någon församling som tecken på att man tror. Strunta i om du har blivit döpt som spädbarn, babydop har ingen betydelse, eftersom de inte förekommer i Bibeln.

Läs Matteus i Nya Testamentet!

Här är en bra bok av Madeleine Wallgren i ämnet som heter: Frihet från Förkastelse.

Här finns mina videos på Youtube/thalonen

Skriver även på Facebook (Ben Antell).

Här kan du för tillfället ladda ner flere av mina CD skivor helt gratis: http://antell.com/mp3.htm

Intressant länk (på engelska) om hur vi programmeras via TV och media, utan att vi vet om det... Tryck HÄR.


USA, Photographer John Kendall http://www.vintage-electronics.com/

London, UK: Caroline Antell

Borgå, Finland. Marléne Antell

Sibbo, Finland: Lars Hedlund

Jag har inte för avsikt att såra någon med mina skrivelser, men jag vill vara ärlig och varna folk för skadliga saker. Därför är jag rakt på sak för det mesta utan krusiduller.

Vårt samhälle är i dag väldigt ruttet och korrumperat och tiden är kort. Jag har ett inre tryck att skriva om det jag gör, och mitt hopp är att någon skall ha utbyte av skriverierna som är ett resultat av min vandring med Gud. Det jag skriver har väldigt litet med mina egna åsikter att göra, försöker bara dela sådant som Helig Ande har berättat för mig, eller manar mig att föra vidare.

Jag sökte Gud och jag fick verkligen direktkontakt, religioner intresserar mig inte. Det enda jag är intresserad av är en djupare relation till Gud.

Vi förändras under livets gång. Min förvandling tycks ha accelererat rätt mycket sedan jag började skriva. Älskade inte människor lika mycket innan, därför är mina senare writes kanske inte lika upprörande. Tänker dock låta de gamla stå, så att man ser förvandligen :-)

 

Gud välsigne alla er som söker sanningen!

Om ni vill ta kontakt (e-post) tryck här.

Om någon vill skicka ett gammaldags brev, är min adress:

BIG BEN, BOX 325, FIN-65101 Vasa, Finland

 

© Benjamin Antell 2012.

Enligt copyright-lagen får texter och bilder

endast kopieras med tillstånd. Skriver detta endast på grund av att onda människor ibland kopierar och förvanskar texer.

Fråga mig om du vill kopiera någon text, det kostar inget:-)

 
 
 
 
Britney Spears
x